Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszcze kobietom malego biustu

Polecane posty

Gość gość

Od mlodych lat,to moje utrapienie.Biust odziedziczylam po mamie(85E)..koszmar.Problem ze stanikiem,juz to widze,kiedy zaczne sie starzec,beda obwisle,niejedrne.Obrzydliwosc,jak dla mnie:(

Gość wwrrr
Jesli nie jestes gruba to biegiem nauczyc sie o brafittingu, poszukaj forum biusciastych itd!

Gość gość
nie,nie jestem gruba:)

Gość wwrrr
to spal wszystkie te swoje 85! nic dziwnego ze ci wisza skoro masz zle dobrany stanik

Gość gość
Jestem lekko zaokraglona :) czasem lawki w pobliskim parku sie pode mna zalamuja ale to chyba przez ta ich marna strukture...

Gość gość
Nawet najlepiej dobrany stanikiem grawitacji i procesów starzenia się skóry nie pokona 🖐️ Ja mam 65D ( wbrew pozorom nie jest to duży biust) i od pewnego czasu zaczęłam go lubić :)

Gość wwrrr
Pewnie, ze nie pokona, ale chyba nie powiesz, ze zle dobrany podtrzyma spore piersi tak samo dobrze jak odpowiedni stanik.

Gość dennissss
jak masz 85, to nie tylko ławki sie załamuja, ale nawet jak usiądziesz na ziemi to musi się robić pokaźne wgłębienie :classic_cool:

Gość gość
Jak mam niby "tylko" 80 D, ale to już problematyczny biust jesli chodzi o stanik i ciuchy. Wypadałoby chodzić w golfach, bo każdy nawet najmniejszy dekolt jest uwidoczniony. Lubię je, jdnak im większy biust tym gorzej.