Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym wydepilowac wlosy na brzuchu

Polecane posty

Gość gość

co jakiś czas widzę jak ktoś pisze, że depiluje włosy z brzucha i zastanawiam się jaką metodą... bo również chcę to zrobić, ale nie wiem jak się do tego zabrać. depilatorem tak boli, że nie dam rady za nic, chociaż na nogach i rękach jest ok. poza tym opuchlizna kilka dni się utrzymywała. dlatego też odrzucam depilator, wosk. maszynka odpada, bo nie chcę mieć na drugi dzień od razu kłujących włosków i golić codziennie. myślę o kremie, ale podobno szybko tez odrastają i czasem nie działa.

Gość gość
laser firmy philips za 1600, bezbolesnie

Gość gość
mam inne wydatki i nie stać mnie teraz na to, choć w przyszłości jak najbardziej. ale szukam rozwiązania na czas przejściowy.

Gość gość
to w takim razie spróbuj cukier do depilacji ok.10 zl

Gość gość
kwas solny.

Gość gość
ale ten cukier to też jest na zasadzie wyrywania włosa więc też będzie bardzo boleć. jakieś inne propozycje?

Gość gość
lutlampą, taką jak się świniaka na świniobiciu opala, i do solarium nie trza leżć:)))

Gość gość
bardzo śmieszne. :P wcale nie chcę zadawać tego pytania ani mieć tych włosów, ale skoro już je mam, to moglibyście coś doradzić. :P

Gość gość
bardzo śmieszne. :P wcale nie chcę zadawać tego pytania ani mieć tych włosów, ale skoro już je mam, to moglibyście coś doradzić. :P

Gość gość
Nie słuchaj, wystarczy zapalniczka, bo chyba nie masz na brzuchu tych kłaków więcej niż poniżej :-)

Gość gość
nieładnie tak wyśmiewać człowieka z problemem podczas gdy wy pewnie macie zwyczajne, gładkie brzuchy :( :P

Gość gość
ja co prawda mam tam kilka dluzszych wlosow po prostu, ale wyrywam je penseta, a najpierw smaruje to miejsce lodem

Gość gość
no włąśnie mój problem jest taki, że nie chodzi o te kilka dłuższych włosów od pępka w dół (chociaż o nie też). ale mam bardzo bladą karnację, a do tego jestem brunetką, więc na reszcie brzucha mam drobne, krótkie, ale ciemne i na jasnej skórze rzucające się w oczy włosy. dlatego chodzi mi o jakiś sposób na całość. może jednak ten krem ? jakiś który dobrze by zadziałał

Gość SylwiaSylwiaSylwia
Ja sobie wyrywam peseta ale ja mam kilka wloskow ciemnych na krzyz ;)

Gość gość
Nie depiluj ich! Ja swoje potraktowalam depilatorem,na szczescie,to bylo ok.5 wloskow i od tego momentu rosna mi czarne,grube te same 5 wlosow.Wyrywam je penseta. Wyprobuj krem rozjasniajacy do wlosow.

Gość gość
Nie ma już raczej innych metod depilacji. Maszynka wiadomo odpada. Najmniej bolesne i trwałe byłoby na pewno IPL. To urządzenie z philipsa słyszałam że jest bardzo fajnym rozwiązaniem - zawsze można sobie wziąć na raty a praktycznie kosztuje ono na pewno mniej niż zabiegi w salonie. Możesz też spróbować takich specjalnych maści przeciwbólowych i dopiero później depilatora. Sama nie stosowałam, ale czytałam juz na kilku forach że dziewczyny kupują takie w aptekach.

Gość Pomasarka
Włosy możesz wydepilować laserem. Serio-nawet na brzuchu. Wejdz tutaj i sprawdz- vectusgdansk.pl/depilacja-laserowa-brzucha