Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starasiostra

Co grozi za ucieczkę przed policją

Polecane posty

Gość Starasiostra

witam tu Anita Depp(a) Uciekałam przed policją..był pościg z 2 tyg temu..pisk opon, my uciekamy, jechałam z moim kochankiem Brajanem..on kierowa. Policja ma nasye numerz rejestraczjne..jechali tu ya nami..Mz wjechalismz na rondo...JSW,zmylilismy ich skręcając w boczną uliczkę, i szybko zawrócilismy na rondo i pojechalismy w doł koscioła...srebrne auto..rzuca się w oczy, ludzie ze steak housa powychodzili i głosno mowili, że kogos sciagają! jestem obywatelką Niemiec..czy tam znajde schornienie? Narazie ukrywam się w Uk u rodziny.. help...Ile mi grozi!? nie zatrzymałam sie jak policja nas złapała za szyką jazde..

Gość brattttttttttttttttttttttttttt
Czemu nie siedzisz w Niemczech? Jak cię złapią to ci....I dobrze. Trzeba się zatrzymac..juz słyszałem, że was poszukują...myślą, ze coś przemycacie. Chcieli was sprawdzic, bo uciekaliscie.

Gość basiakasiaasia
Masz cwaniaro polską policje za nic???

Gość Marichuana1961
drogówka ciebie juz nie szuka, tylko wydział kryminalny sprawa jest tajna..

Gość gość
zmień dilera, zioło ci szkodzi i masz zwidy

Gość Marichuana1961
co ci grozi to samo co w usa, ANITO DEPP. na drugi raz zatrzymasz się i będziesz jechała zgodnie z przepisami. Przekroczyłas predkosc..albo policja uznała was za handalrzy marihuaną i kokainą. Wszystko mozliwe, bo nie pracujecie, a macie auta i siedzie w Polsce.

Gość gość
Rozdwódka? To ta, której facet nie chciał? Ludzie koło kościoła widzieli, kręcone włosy i faceta za kierownicą. Mówili między sobą kogo ścigali, w pobliskim pubie. Lato pełno ludzi Plotki szybko się rozchodzą.

Gość gość
Mieszkasz blisko steak housa? Oj to wydział kryminalny ma blisko do ciebie anita, szybko cię znajdą, ścigali cie. Nie zatrzymałaś się, uciekałaś z piskiem opon...

Gość MAGILLA
Nic ci nie grozi oni maja wiekszych bandytow do scigania i im to nie wychodzi jak wszystko zreszta tacy z nich kierowcy jak stroze prawa