Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupilibyscie panele podlogowe za 20zl m2

Polecane posty

Gość gość

Wkurzylam sie strasznie. W moim rodzinnym domu sa straszne podlogi, poprostu deski powycierane wyglada to okropnie, wstyd kogos zaprosic. Mam troche odlozonych pieniedzy i fachowca, ktory polozylby je za darmo. Moja matka mowi, ze nie pozwoli mi klasc paneli za 20zl, bo to jest gowno, ze te dobre zaczynaja sie od 60 zl. Panele za 60 zl to juz jest jednak dla mnie duzy koszt liczac, ze mieszkanie ma 70 m2. Powiedzcie mi szczerze, bo ja sie na tym nie znam, czy takie panele 20-25zl nie sa dobre?

Gość gość
Posłuchaj matki wyjątkowo ma rację .

Gość gość
Chcesz deski zastąpić jakimś badziewnym sztucznym tworzywem? Jak masz odłożoną kasę, to cyklinuj i kładź nowy lakier.

Gość malinowy budyń
u mnie w domu są zwykłe panele za mniej niż 20 zł (nie pamiętam dokładnie ceny ale na pewno w przedziale cenowym 14-18 zł). Panele były kładzione 5 lat temu i w dalszym ciągu maja się dobrze :) Nie mają żadnych dziur, nie rozchodzą się.

Gość bernark
jeżeli te deski są w miarę zdrowe, czyli nie są spróchniałe i leżą równo na legarach to proponuję przykleić mozaikę dębową albo klepkę dębową, wycyklinować i polakierować

Pytanie, jak często chcesz wymieniać panele na podłodze, jak co rok, góra co dwa lata to te za 20 zł wystarczą. Jak co 5 lat to w sumie te za około 60 zł będą dobre. Jak interesuje cię przykładowo z 25 lat gwarancji, to proponuję zapoznanie się z ofertę sklepów takich jak ten mający stronę http://podlogi24.net , a nie marketów budowlanych. I nie zgodzę się z opinią, że ktoś ma panele za 14 złotych i 5 lat i są idealne. Chyba, że są w pokoju, który jest zamknięty i wchodzi się tam tylko aby zetrzeć kurze...I aby nie było, że reklamuję sklep, po prostu kupiłam u nich panele i nie chciało mi się szukać innego sklepu, który specjalizuje się w tego rodzaju produktach

Gość gość
Panele za 20 złotych po roku nie nadawałyby się do użytku. Ja polecam Ci deski podłogowe, najlepiej zamów sobie z Siekierek. Jest w miarę tanio, deski są wytrzymałe i ładnie wyglądają.

Gość ayris
Czasami są promocje w marketach budowlanych i panele wysokiej klasy można kupić za te 20 złotych. Ja nie widzę w tym nic złego. Poza promocjami raczej nie warto inwestować w te tańsze panele. Ja do swojego mieszkania chciałabym kupić panele drewniane z http://ifloor.net.pl/ są świetnej jakości i maja naprawdę ładne kolory. Mi zależy na jasnych bo na ciemnych widać każdą, nawet najmniejszą plamkę.

Gość gość
Jak ktoś chce niech kupuje :)

Gość gość
Tak , mam takie od 5 lat.Nic się im nie dzieje a jak mi się znudzą , to wyrzucę je bez żalu a kupię sobie nowsze i współczesne.

Gość gość
moim zdaniem jak się kupuje tego typu rzeczy to cena powinna byc mniej znacząca kwestia, bo to jest inwestycja na długie lata. mielismy panele wlasnie takie tansze wczesniej i po 5 lat i już wyraźnie się pościerały. Teraz zainwestowaliśmy w podloge dębowa od firmy ardi z poznania http://ardi.com.pl/, o wiele lepiej wyglada bardziej elegnacko I mysle ze posłuzy dłuzej bo znajomi taka maja i bardzo sobie chwala