Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARCELINKA37

CZY MASTURBUJECIE SIĘ W CIĄŻY

Polecane posty

Gość MARCELINKA37

To moja 3 ciąża ,nigdy tego nie robiłam,ale teraz ochotę na sex mam taką że aż jastem na siebie zła! Mąż jest piekarzem, w nocy pracuje, w dzień śpi, pożytek w kwesti seksualnej z niego niewielki...Boję się żeby taka masturbacja nie z aszkodziła to maluchowi (22tc). Najdziwniejsze jest to że nie jestem już młoda (37 lat)a libido w tej ciąży jak u nastolatki! Czy wy też miałyście podobnie? Napiszcie kochane jak sobie z tym radzicie ,chętnie porozmawiam,zostaje na forum (dzieci już spią a ukochany w pracy)

Gość MARCELINKA37
Podbijam temat:-)

Gość gość
My nie kochalismy sie juz od 3 miesiecy mam zakaz wpsolzycie orgazmow nosi mnie az bo mam taka ochote ze po nocy mi sie sni az. Ale jak noe mozna to zostaja sny jedynie. Z ciekawosci ile zarabia piekarz?

Gość MARCELINKA37
2500 na rękę ..i pieczywo gratis.A czy w tych snach nie dostajesz orgazmu? Mnie się to parę razy zdarzyło..!

Gość gość
Czasem sie zdarzalo ale przewaznie sie wybudzam szybko, nie moge sie tez podniecac bo zaczyna bolec mnie brzuch zaraz. A teraz jak biore leki rozkurczowe w duzej ilosci to nie mam nawet sennych orgazmow.

Gość gość
Ja miewam sny z orgazmami :)))

Gość gość
ile masz lat???

Gość MARCELINKA37
Ja w zasadzie nie mam przeciwwskazań odnośnie współżycia więc chyba z braku chłopa mogę się sama zaspokoić. Tylko czy te skurcze nie są zbyt intensywne...Pierwszy raz zrobiłam to wczoraj i myślałam że orgazm się nie skończy...,aż mną trzepało! Dlatego boję się dalej i szukam odpowiedzi na forum!

Gość gość
oblesne to na maksa mastrubacja w cisxy fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a wogole sexw ciazy to jakies oblesne

Gość MARCELINKA37
Przy poprzednich ciążach myślałam podobnie!

Gość OOOOOONNNNNN
Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba wiedziec jak i kiedy...

Gość gość
ja w ciazy mialam zakaz wspolzycia, wiec i masturbacje do tego zaliczalam ;) ochote na seks mialam, ale nie az taka jak piszecie, wiec nie bylo zle wydaje mi sie, ze jesli lekarz nie zabronil seksu, to i masturbacja nie zaszkodzi. Ale nie lepiej meza czasem zachecic do pomocy? :P

Gość MARCELINKA37
Męża też oczywiście "wykorzystuję" :-) ale co z tega jak za parę godzin znów mam ochotę? :-(

Gość OOOOOONNNNNN
to znowu go zaganiaj :)))))

Gość gość
najlepiej zapytaj ginekologa, jak masz jakies watpliwosci co do czestotliwosci orgazmow, bo ja, jak wyzej pisalam, nie mialam niestety mozliwosci sie nad tym zastanawiac

Gość gość
Napisze bez pruderii. W ostatnich miesiacach ciazy "cierpialam" (?) na podobna przypadlosc. Libido doprowadzalo do szalu, maz w ciaglych rozjazdach....a wiec tak-masturbowalam sie czesto-gesto i z efektem takim jak opisujesz. Nie mialam zakazu uprawiania seksu i nie przyszlo mi do glowy ze to moze szkodzic a wiec nie zalowalam sobie palca :) . Nie przyspieszylo to porodu - dziecko urodzilo sie tydzien po terminie. Tak wiec moim zdaniem mozesz bez obaw robic sobie dobrze - takie wspaniale dlugasne orgazmy przezyjesz tylko w ciazy.

Gość gość
libido u 37 latki jest na pewno większe niż u nastolatki, ja zaczęłam mieć najlepszy sex po trzydziestce

Gość gość
podobnie u mnie .Mam 39 lat i teraz dopiero wiem co to rozkosz!

ogień.... ale temat :) hhahah dobre... a jak zapytać gina? czy mogę się masturbować?? hahahha a tak poważnie sama jestem na początku ciąży , chce mi się kochać ale się boję.. i wstydzę zapytać lekarza czy mogę ;) ;p wcześniej poroniłam więc mamy wstrzemięźliwość ;/ żeby tylko mąż nie poszedł na lewo ;/

Gość ewelinka 27
Mnie też się parę razy zdarzyło!:D Jestem w 23 tyg ciąży i mam spore potrzeby, powiedziałabym że większe jak przed ciążą. A orgazmy dużo lepsze!!! :-)

Gość gość
Właśnie jestem po!!!:D

Gość gość
U mnie zero zainteresowania seksem.Już prawie całą ciążę!

Gość gość
Oj zdarza się, zdarza :-)

Gość gość
Wiem że to nienormalne ale wolę masturbację od stosunku z mężem. Nie żeby był "kiepski" ale orgazmy mam dużo lepsze podczas zabawy z samą sobą. Jestem w drugiej ciąży i na jeden raz z mężem przypada ok 3 razy sama. Średnio 3 razy w tyg.

Gość gość
Czasem się zdarza :D

Gość gość
kurde tak piszecie,ze az mi sie zachcialo w ciaze zajsc, zeby miec megadlugie orgazmy jak wy:D chociaz na swoje nie narzekam, jak faceta nie ma to zaspokajam sie po 2-3 dziennie, bo jak nie to tez mi sie sni i dostaje przez sen az mnie budzi... wracajac do tematu- mysle,ze gin zabrania seksu, bo to byloby ze 20 min regularnych ruchow w kierunku macicy, takie pchniecia moze by na nia uciskaly i moze w jakis sposob pobudzaly do skurczy macicy? ale sama masturbacja nie powoduje przeciez zadnego nacisku, tylko skurcze vaginy jak sie dojdzie, wiec wedlug mnie nie musicie sobie zalowac :P

Gość gość
parę razy zdażyło mi się samej zaspokoić ale bez rewelacji...