Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to słabe pizdy jebnalbym takiej i by się polamala

Polecane posty

Gość autor_tematu
własnie po to zapodałem ten temat zeby sobie poszarpać berło to czemu mi każesz je puscić

Ja Ci mogę odpowiedzieć na Twoje pytania :] Więc po to kobiety zostały stworzone słabsze, a mężczyźni silniejsi, żeby Ci drudzy mogli kobietom usługiwać: nosić wszystko, budować domki, zabijać zwierzątka, żebyśmy miały obiadek itd. :)

Gość ciekawyyyyyyyyyy
Ale wpadliście na temat....

Gość gość
ale to jest goowno bez rozumu, umie tylko przyj***ć a cała reszta to za trudna szkoła jazdy dla niego

Gość gostja
leków nie potrzebuje sam swym życiem kieruje ślepakami nie strzelam jak klecha w Twoją twarz co niedziela. jesteś puchem marnym kobietą nazywania niewartym znajomi pewnie z ciebie żartują, że ciągniesz za amarene w bramach żulom.

Gość gość
co to jest amarena, ty gowno chodzące?

Gość gość
Swoim życiem nie kierujesz, Chciałbyś dobrze a ch*** rymujesz, Nie jestem wierząca więc sobie daruj, Posłuchaj rozkazu i grzecznie waruj, Puch kojarzy się z delikatnością, marność kojarzy mi się z Twoją nagością, Chciałbyś być uszczypliwy a nie wychodzi, Słaby jesteś i to ci bardzo szkodzi. Ja mam znajomych i mam szacunek, Ty pewnie obierasz inny kierunek, Fantazje o żulach zostaw w spokoju, Wszyscy jesteście tego samego pokroju.

Gość gostja
skończ swe wywody swoimi wypocinami sama rzucasz sobie kłody idź już spać bo taka marna bladź nie powinna już o tej porze na forum słowami srać jesteś tak słaba jak robert m. i jego alibaba takie miernoty powinna obejmować zakazu otwierania pyska ustawa. słowom nie dajesz rady zapewne lepiej idzie ci pocieranie fiutów ustami niż walczenie słowami.

Gość gość
Masz chyba jakiś miraż, rzucasz się w fantazji wiraż, chcesz mi niby rozkazywać, naucz się lepiej ze mną przegrywać, Nie jesteś Magikiem do Slonia ci daleko, Rozpłacz się i wytrzyj spod nosa mleko, Nawiązujesz do hip hopu jakim prawem, Za twoje rymy powinienes miec konflik z prawem, są za żałosne by być legalnymi, równasz się tylko z przegranymi, Masz za duże ego za mało talentu, nie zrobisz tym wiele więc zamętu. Jesteś jak Rena lub wdowa, dużo szumu i talent się chowa, Coś ty wiesz przecież o do buzi braniu bo przecież nieznajoma jest wiedza o dawaniu, Nie lubisz polek cóż ja na to poradzę Gdy dzierżysz berło gejom czujesz władzę

Gość gostja
opowiedziała mi osoba która swoim talentem pod marną Guova się chowa twoje teksty są mierne jak chinski tekstyl. raperem nie będę to wiem za to z łatwością zjadam cię słabszych niż Twoich rymów nie czytałem może dlatego, nigdy donia nie słuchałem. słowami mnie nie ruszasz na szczęście ta cienizna nie wpada mi werbalnie do ucha. pa słabiutka czeka na Ciebie ciepła poducha

Gość gość
Za to wzorujesz się na 18 l zapewne, To jest nawet więcej niż pewne, Rymuje z nudów i zabawy Dlatego nie mam w tym zbytniej wprawy, Nie piszę tekstów i nie szukam poklasku, Tacy jak ty powinni za mlodu chodzić w kasku, Nie czytałeś takich rymów bo mało czytasz, Zamiast mieć wiedzę pewnie ciągle pytasz, By mnie zjeśc musiałabym ci na to pozwolić, masz racje idz już spac i skoncz głupoty pie****ć ;)pa

Gość gość
Ascetoholix pewnie nazwa nieznana? Nagrywali jak jeszcze plemnikiem byłeś. Ta dzisiejsza młodzież o magiku słyszała bo film nakręcili a reszta nieważna :D

Gość gostja
poklasku nie szukasz bo za słaba z ciebie sztuka rymami walisz jak dziecko kapiszonami dużo słów żadne jak dynamit jeden osiem l co to k***a jest? to na ich rymach wzorujesz się? jesli tak to powieś się. daj robakom jeść zanim ktoś pokocha Cię bo każdy Twój tekst tylko ośmiesza Cię. vanitas vanitatum et omnia vanitas to Twoje życiowe motto jest. bang

Gość gostja
sama sobie odpowiadasz? kiedy ja zacząłem słuchać rapu Ty w tym czasie jeszcze znajdowałas się u taty w ...

Gość gość
oczywiście, ze motto gdy myślę o tobie, tylko taki twój obraz mam w swojej glowie, 18l też pewnie nagrywało jak plemnikiem byłeś, szkoda, że słuchasz nowości starego się nie douczyłeś, Może nie roz***uje twoje świata słowami, Ale Twoje rymy zdychają gdzieś między wierszami, Co ma rybak do miłostek? mój dynamit rozwala twoich rymów mostek.

Gość gość
Słuchać rapu? powiedziałeś, że Donia nie słuchasz....w skład ascetoholix wchodził. W dawnych czasach byli dość znani i to jeszcze jak nie było neta a piraty się kupowało lub słuchało kaset przegrywanych od kogoś ;)

Gość gostja
n.a.s. wiesz co to? pewnie bro Twoim guru jest. nic na to nie poradzę że możliwości werbalne masz jak ta gimbazjalna sracz. swoimi tekstami możesz co najwyżej czyjeś ucho rozwalić z prawdziwym rapem nie mają nic wspolnego chyba, że w Twoim gimnazjum ewulował do arki noego. czytając Cię wiem już jak wygląda słowna wieś. żaden twój tekst nie ruszył mnie bo wiem że pije do mnie ludzka wesz która wielka porażką jest. alea iact est w mojej głowie słyszę teraz ten tekst

Gość gość
Czyzbys został skrzywdzony przez kobiety?Psycholu.

Gość gostja
piratów nie miałem od 95 kupuje org najpier mc, a teraz cd. każdy za swoją prace musi dostać hajs.

Gość gość
Nagły Atak Spawacza nie jest moim guru Jednak jest częścią historii szarego betonowego muru, Nie aspiruje do rapu, skąd te pomysły, Oskarżasz mnie o coś a to są domysły, Poruszam zagadnienie rymów jedynie, mówię, że słucham, ale nie czynie, W Twojej głowie słyszysz chyba również głosy, przychodzi demon zostaje tej nocy, Szaleństwo ci raczej szybko nie minie, Zagłusz frustrację i pomyśl o swojej winie, Arka noego była potężna i dała ocalenie, Historii i tego faktu nie zmienie, Cóż Ci poradzić mogę dziś? jesteś bezbronny jak pluszowy miś.

Gość gość
No widzisz to jest różnica ;) Zgadzam się co do hajsu, aczkolwiek o ile się coś lubi dla hajsu się tego nie robi ;)

Gość gość
Cholera ;D opuściłam i przeczytałam że n.a.s jest guru ;D o bro nie... szlag....:D nienawidze dzieciaka ;/ spieprzy każdy potencjalnie dobry kawałek i każdy potencjalnie dobry bit.

Gość gostja
czytaj ze zrozumieniem mój tekst mam wrażenie jakby coś z myśleniem ograniczało cię. nie łapiesz słów na głowe nasrał ci pewnie biały kruk. piszesz fantasty o arce która uratowała świata syf co wciągałaś że od takich słów otumaniałaś. ciężka twoja bania jak rymy które napisałaś zero sensu i nie dojdę z tobą do konsensu.

Gość gostja
dobra uciekam, miło się pisało ;) dobranoc za obraźliwe przepraszam i w ramach przeprosin na kawe i ciastko do Cb się wpraszam

Gość gość
Białe kruki w literaturze są drogocenne, Ty za to piszesz jakbyś miał gehenne, Czasem czytać się tego nie da więc się blokuje, Nie doczytałam ale nie żałuje, Na ten fantasy sam się powołujesz, Odniosłam się do twego porównani. Ogarniasz jeszcze czy głowa ograniczona od bakania? Porozumienie ciężka sprawa, Gdy gadka jak twoja jest cherlawa.

Gość gość
Hehehe ;) Dobranoc i zapraszam oczywiście również przepraszam ;D