Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu ktoś z Warszawy

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość jatylkojaaa
ja jestem

Gość gość
wiesz mam takie pytanie, szybkie możesz mi zasugerować co warto zobaczyc w warszawie, bo wybieram sie z rodziną na zakonczenie wakacji na 3-4 dni tam i troszke chcielismy poogladac, nadmieniam ze bywam bardzo czesto w W-wie ale służbowo i od strony turystycznej nigdy nie byłem i sie nie zastanawiałem będę wdzieczny za podpowiedz o kilku najfajnieszych punktach typu Muzeum Powstania, Łazienki czy tym podobne, nie chodzi mi o imprezy, dyskoteki tylko o rodzinny wyjazd

Gość jatylkojaaa
może Centrum Nauki Kopernik? Supre sprawa zwł. dla dzieciaków ale dla każdego znajdzie się coś ciekawego. Obok macie też Planetarium

Gość jatylkojaaa
może też być BUW zależy co lubicie. Wspaniały teren, ogród na dachu, taras widokowy

Gość gość
bylo juz wiele takich tematow a Warszawa ciągle taka sama i te same miejsca ;p tak jak ktos mowi kopernik, stadion narodowy (ale to akurat malo ciekawe), muzeum techniki, muzeum narodowe, łazienki, palac kultury, spacer stare miasto, krakowskie przedmiescie nowy swiat tamka powiśle

Gość gość
dzięki za sugestie, wiem wiem w necie jest tego pełno ale chciałem usłyszec to najlepiej od kogoś z W-wy