Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czereśniaczek

stanik pod sukienkę z lekko odsłoniętymi plecami

Polecane posty

Gość czereśniaczek

witam, sukienkę slubna mam typowa princeske, ale z tyłu ma wycięcie, więc typowy stanik odpada. Ze wzgledu na moj mały biuscik brak stanika tez odpada. jak rozwiazac ten problem? poradzcie mi proszę jaki typ "biustonosza" powinnam wybrac. moze macie jakies doswiadczenia?

Gość gość
Kup sobie silikonowe miseczki samoprzylepne.

Gość gość
Normalny dobrze dobrany biustonosz plus do niego obniżacz zapięcia.

Jak wyżej. Niektóre firmy (choćby Atlantic) wręcz produkują modele biustonoszy z mozliwością założenia normalnie, jak i obniżenia.

Gość czereśniaczek
1) czy takie samoprzylepne miseczki silikonowe nie będą się odklejac? gorset jest bardzo dopasowany ale mimo wszystko nie chciałabym przypału;p 2) zastanawialam się nad takim obnizaczem ale ja ramiączek nie będę też miała. 3) a może widział ktoś gdzieś gorset z wycięciem na plecach?:)

Gość gość
Mnie sie samoprzylepne miseczki nie odklejaja. Szukaj zwlaszcza takich dosyc lekkich i najlepiej z zaczepem do polaczenia ich na srodku klatki piersiowej.

Gość gość
ja mam stanik z esotiq multi way czy jakoś tak i mogę go założyć nawet do sukienki z bardzo wyciętymi plecami i to się trzyma- ma taką dodatkową przedłużkę, że tył się krzyżuje nisko na placach i zapina z przodu. tani ok 50 zł chyba. i też mam mały biust 65B i dobrze w tym wygląda

Gość gość
A jaki masz dekolt z przodu? Bo może to cóś dałoby radę: www.balkonetka.pl/katalog/bra/gorsenia-koktajlowy Tył ma niżej niż zwykłe staniki, sam z siebie jest dosyć ryzykowny, ale do gorsetu dodatkowo trzymającego biust powinien być OK. Rozmiarówka marna, tylko na malutkie piersi (miseczki kończą się na d), ale skoro masz niewielki biust to powinno być ok. Straplessa E. Michalak można też założyć tak, że obwód jest trochę niżej, tak na ukos: www.ewa-michalak.pl/product-pol-187-Strapless-Slubny.html Ale to tylko do niewiele obniżonego dekoltu na plecach się nada. Gorsety z wycięciem na plecach, i to całkiem niezłe, produkowało kiedyś Ultimo, ale przestali ze 3 lata temu i już chyba nawet na ebayu nie znajdziesz :( Takie coś im zostało, ale tylko czarne i cieliste:www.littlewoodsireland.ie/ultimo-backless-body/1016482697.prd