Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzielnawypoczeta

Partnerka proponuje ci anal gdy ty brzydzisz się tyłka

Polecane posty

Gość niedzielnawypoczeta

Natchniona co najmniej dziwnymi odpowiedziami w poprzednim moim temacie mam pytanie do specyficznej grupy mężczyzn dostających histerii i wpadającym w panikę gdy usłyszą słowo "anal" :) (analfoby) Wyobraź sobie sytuację, że twoja partnerka podczas seksu proponuje ci albo żebyś jej włożył 3 palce w tyłek. Co zrobisz? Odmówisz jej? Będziesz się liczył z tym, że ona to lubi a ty odmawiasz jej przyjemności?

Gość gość
z marszu wkladam, oraz nie tylko to. strasznie mnie to podnieca. skad jestes:)?

Gość Żigolak
Ty chyba w ogóle nie wypoczęłaś. Powinnaś się wyspać, jakaś obsesja tobą rządzi. Tylko jedno anal, anal, anal. Czy w Tobie jest coś więcej niż tylko dziura w d....

Gość gość
mnie to jara rowniez, ile masz lat? z iloma partnerami probowalas analu? tutaj sa sami zacofancy, prawdziwym kafeterianom nie chce sie juz pisac nawet:)

Gość niedzielnawypoczeta
do 2 gości: - wyraźnie napisałam że oczekuję wypowiedzi tylko od tych facetów którzy deklarują wstręt do seksu analnego. To nie serwis randkowy tylko forum. Po co zaśmiecacie forum swoimi wpisami? do żigolaka: - po prostu to jest temat odpowiedni na forum, na który wolę porozmawiać z obcymi ludźmi niż z koleżankami. Do tego napotkałam tu takie dziwne wypowiedzi, że poczułam się jakaś dziwna będąc kobietą lubiącą raz na tydzień jak mąż włoży mi tam 3 palce lub wibrator.

Gość NormalnyOn
Ja lubię dawać kobiecie przyjemność analnie rownież , chociaż moze nie mam zbytniego doświadczenia w tym. Po pierwszym razie wyczulem ze ja chyba bolało troche ale. Idę przyznała sie, myśle ze to przez to ze mam zbyt grubego penisa do tej drugiej dziurka...

Gość niedzielnawypoczeta
no bo kobietom sam anal nie sprawia przyjemności - przynajmniej mi - dopiero gdy w pochwie jest penis to stymulacja odbytu jest przyjemna bo uciska się te ścianki od dołu. Dlatego nie proponuj jej anala tylko włóż jej w trakcie dobrze naślinione 2 palce. To jej się spodoba :)

Gość Żigolak
Kobieto, poczułaś się jakaś dziwna - ja odnoszę wrażenie raczej jakiejś obsesji już. Już gdzieś pisałem, inni tez - jest wiele przeciwwskazań medycznych. To jest tylko osobisty wybór i akceptacja. Pieszczoty odbytu są bardzo przyjemne dla wielu kobiet, ale bez wpychania czegokolwiek na siłę. Bo skutki po kilku latach nie należą do przyjemnych. A jest zwykłym truizmem powtarzanie, że wszystko jest w normie co wzajemnie akceptujemy. A ty dla tego co robisz szukasz akceptacji na zewnątrz a nie w swoim związku. Tego typu forum nie jest dobrym miejscem. Sama już zauważyłaś.

Gość NormalnyOn
No tak ale ona sama mi zaproponowała zeby włożyć go w jej pupe.. Oczywiście przygotowała sie , prysznic olejek zeby łatwiej wchodził ... Z tymi palcami moze lepiej nawet hmm aktualnie nie mam takiej zeby to sprawdzic moze ty niedzielnawypoczeta masz ochote ?;)

Gość gość
nie zasmiecam forum, moja pierwsza czesc wypowiedzi jest chyba na temat i jasna prawda? zdr.

Gość gość
jak juz napisalem: nie chodzi tyle o bakterie co o swiadomosc,ze tylek jest do srania i codziennie wyplywa przez niego goowno...i na pewno gdzies wlasnie splywa z wyzszych partii jelita do odbytnicy, a ja wale jak w szambo bleee

Gość gość
"A jest zwykłym truizmem powtarzanie, że wszystko jest w normie co wzajemnie akceptujemy." Poza tym istnieje przekonanie, że jak coś jest normą to nie może być szkodliwe. Stąd wieczne dążenia z takimi analnymi zapędami do wmówienia wszystkim że to norma.