Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam o pomoc nie moge przestac plakac

Polecane posty

Gość gość

No więc siedzę płaczę i nie mogę się uspokoić.. byłam z chłopakiem odj***ł mi strasznie olał mnie na week idac pic z kolegami gdzie umawial sie ze mna kilka razy on jest cudowny.. serio wiem co piszę takiego chlopaka ze swieca szukac.. kilka dni po zerwaniu napiłam się i pocałowałam zz kolesiem o ktorego byl najbardziej zazdrosny..kiedys z tym chłopakiem sie spotykalam itd dlatego byl o niego taki zazdrosny teraz chce do niego wrocic ale jak sie dowie ze sie calowalam bede nikim w jego oczach... błagam o pomoc i wyrozumiałość.

Gość Nazywam sie Kebab
on bardzo cudownie ma cie w d***e wiec znajdz sobie inny obiekt adoracji :P, :P, :P

Gość gość
napilas sie i od razu przelizalas z innym? no sorry... jestes widocznie zwyklą lafiryndą i tyle. placz sobie.

Gość gość
skoro tak postąpił znaczy że nie jest taki diamentowy jak piszesz... a sądzisz tak bo koleś może być dobrym manipulantem.. wiem bo byłam w podobnej sytuacji. Napisz coś więcej na Wasz temat to może będzie łatwiej i będę w stanie coś więcej Ci doradzić biorąc pod uwagę swoje doświadczenia.