Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzni to pedofile

Polecane posty

Gość gość

jakis facet zalozyl topik o miesiaczce swojej corki,ze czemu ta miesiaczka tak dlugo trwa i wogole.ja sie pytam od kiedy to ojciec powinien sie takimi rzeczami interesowac?to chore.

Gość gość
no to faktycznie zbok

Gość Świeży tata
A jak matka interesuje się problemami syna (małego chłopca) a takich jest sporo to też pedofilia?

Gość gość
ale to matka a chlopiec jest maly.tu chodzi o nastoletnia corke.

Gość gość
A jak chłopiec jest nastolatkiem i matka interesuję się jego problemami? Pedofilka?

Gość gość
ale pedefilia to jest raczej domena mezczyzn.zreszta matka chyba sie nie martwi brakienm erekcji u syna bo to intymna sprawa,od tego sa specjalisci reszta.noz k***a ale ojciec zeby sie pytal czemu jego corka ma taki dlugi okres:Omoj ojciec sie moja miesiaczka nie interesowal i chyba tak byc powinno.

Gość boj
prowokacja, nie wiesz co... :)

Gość gość
zadna prowokacje,poczytaj inne topoki co tam ludzie robia albo zwykla gazete do jakich czynow sa zdolni.takze moj temat to i tak jeszcze temat light a mimo to uznany za prowokacje.

Gość gość
Pewne prowokacja albo takie stereotypowe rozumowanie.

Gość gość
No interesuje się kiedy okres się skończy bo może chce ją bzyknąć , a mało to patoli na świecie??? A wszystko to dzieje się w czterech ścianach! Jedna dziewczynka wykorzystywana przez ojca stwierdziła , iż myślała , że to jest normalne i dlatego nie zgłosiła tego organom ścigania! Dopiero jej chłopak ją do tego namówił i tatuś został skazany! Często czytam o takich przypadkach.

Gość gość
moja matka by chyba zabila ojca jakby on sie moja miesiaczka interesowal i pytal jeszcze czemu tak dlugo:Oale to byly inne czasy,ludzie jeszcze nie byli tacy zboczeni

Gość gość
Czyli stereotyp. Jakiś zg****ił to jak drugi pyta bo nie wie i szuka informacji to na pewno pedofil. Wszystkich do jednego wora. A jak.

Gość gość
ale co go to interesuje?matka jest od tego podobnie jak meskie rozmowy syna z ojcem.ewentualnie ciotka lub wujek jesli nie ma jednego rodzica.

Gość gość
W moim województwie ostatnio jeden pedofil został skazany! Wykorzystywał swoją córkę od 12 roku życia! Dopiero jako osoba pełnoletnia zgłosiła tę sprawę i też wcześniej nikt niby nic nie wiedział ,a gdzie była matka tej dziewczynki?! Tyle lat przymykała na to oko , bo wstyd przed ludźmi , bo opinia jest ważniejsza niż zdrowie psychiczne córki?!

Gość gość
acha a jeszcze pisal,ze ma ona bol glowy i zmienne nasrtoje.ja sie pytam jaki normalny ojciec wnika az tak daleko w sprawy intymne swojej corki?i skad on wie ze jej okres tyle trwa?sprawdza i liczy podpaski?

Gość gość
Dlaczego piszesz, że matka jest od tego? Gdzie jest tak napisane powiedziane? Dlaczego ojciec nie może interesować się problemami swojej córki? Matka może to, a ojcu wara od tych spraw bo będzie osąd takich jak Ty. Czemu osądzasz kogoś nie mając żadnych dowodów. Obrzydliwe. Ale przywykłem, że w Polsce najlepiej kogoś oceniać osądzać nie mając żadnej wiedzy tylko własne przypuszczenia.

Gość gość
bo to wbrew naturze.normalny facet nie liczy dni miesiaczki swojej corki:O

Gość gość
Dobre. Naturę mężczyzny porównujesz do liczenia dni okresu córki. Na tym etapie kończę tę polemikę. Pozdrawiam jedynych sprawiedliwych.

Gość gość
to idz liczyc podpaski swójej corki bo tylko facet moze takie bzdury pisac

Gość gość
czasem to matka jest sprawczynią,.... ale to dla mnie zbyt ciężki temat, nie jestem gotowa o tym pisać.

Gość gość
zgadza sie ale w wiezieniach chyba czesciej sie widzi pedofilow niz pedofilki.ze mna ojciec nie rozmawial o mojej miesiczke a nawet nie wiedzial kiedy mam okres dostac.to uwazam za prawidlowe i zgodne z natura.matka rowniez nie rozmawia z synem o porannych erekcjach czy innych intymnych sprawach.od tego jest ojciec.tak to natura urzadzila.

Gość gość
ogólnie jest więcej mężczyzn pedofilii homoseksualistów morderców g****icieli. mężczyźni to podły naród :-O

Gość agata jagata
pyta sie ile trwa, bo sie nie moze doczekac keidy ja wydyma lol :D

Gość gość
może śmierdzi od niej i już znieść nie może? niektóre laski jak maja okres to śmierdzą :o

Gość gość
Moze ten ojciec wychowuje corke bez matki tepa locho

Gość gość
ja pomyslalam tak jak gość powyżej, że może on bez matki wychowuje ją? ta pedofilia to głupota jakas, szał z tym.. mnie np. tata nigdy nie tknał, nie przytulił nic... dla mnie jest prawie jak obca osoba ;( za to mam mnie przytulała, calowala itp gdybym byla chlopcem to powinien dotkya,c przytulac mnie tylko tatta bym nie zaznala milosci matki??

Gość malamiiija
Weżcie sie leczcie! Co zlego w tym ze ojciec pyta o miesiaczke corki ! Moze nie ma ona matki , a ojciec stara sie zastepowac . Nic nie wiecie o tym facecie a oceniacie !

Gość gość
Rany, jakie Wy wszystkie jesteście głupie... To, że miałyście bądź macie zły kontakt z Waszymi ojcami nie oznacza, że to norma w społeczeństwie. W zdrowych rodzinach się ze sobą rozmawia. Może dziewczyna sama przyszła do ojca poradzić się, co ma robić, bo ją to niepokoiło. Jasne, na takie tematy według dziwacznych stereotypów rozmawia się z matką, ale dziewczyna może matki nie mieć, może być pod opieką wyłącznie ojca z różnych powodów, albo po prostu mieć z nią gorsze relacje. Facet chciał pomóc swojemu dziecku, a Wy obrzucacie go inwektywami. Wstyd.

Gość gość
ja pierdykam, banda imbecyli... a moze ten facet sam córke wychowuje?????

Gość gość
dajcie linka do tego tematu LOL!!