Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża Drugie kreski jaśniejsze FOTO

Polecane posty

Gość gość

Miałam dostać okres, ale jej nie dostałam, zrobiłam test wyszła jedna kreska. Okres dostałam po dwóch tygodniach i to dość słaby trwał tylko 3 dni, przy czym nie był zbyt obfity. Jakieś 3 dni po tym okresie zrobiłam test, najpierw była jedna kreska, a po jakimś dłuższym czasie na teście były dwie z tym że ta druga ledwie widoczna. Trzy dni później powtórzyłam test i ta sama sytuacja druga kreska pojawiła się może po godzinie też słaba ale trochę bardziej widoczna od tej na pierwszym teście. Nie wiem co o tym myśleć, boję się że wpadłam. Kolejny okres powinnam dostać 9 września, nie wiem co robić, był ktoś w podobnej sytuacji Tu jest zdjęcie pierwszy test od góry to ten robiony wcześniej http://tinypic.com/view.php?pic=28t89qs&;s=5

Gość gość
testu nie odczytuje się po godzinie, tylko max po 10 min. Zrób test z krwi to będziesz miała 100% pewności

Gość gość
zdecydowanie to może być ciąża. do ginka idź

Gość gość
jakie są szanse że te testy są popsute ? nie czuję żadnych objawów ciążowych, cycki mnie nie bolą żadnego śluzu nie mam.. I podobno jestem bezpłodna, mam chore jajniki. boli mnie tak lekko podbrzusze, ale to na pewno nie przez ciążę

Gość gość
Autorko na teście wystarczy cień cienia i oznacza ciąże, ale jest warunek jeden. Test jest pozytywny jeśli ta druga kreska pojawia się po 5-10 minutach (zależy od testu). Nie jesteś w ciąży. Być może opóźnienie miesiączki spowodował stres. Ja sama teraz się sama nakręciłam, pomimo że na ciąże brak szans (stosunki w prezerwatywie, ani razu się nie zsunęła ani nie pękła) i miesiączka spóźniła mi się 5 dni... Ale dostałam dopiero gdy wykonałam 2 test, który był negatywny. Na 99% nie jesteś w ciąży.

Gość gość
Kup test i najpierw przeczytaj dokładnie, ze zrozumieniem ulotkę, a później go zrób. Na każdym teście napisane jest po jakim czasie wynik jest wiarygodny. Po godzinie żaden niestety nie będzie. Ja miałam taką jaśniutką drugą kreskę, ale po minucie od zrobienia testu. Ty w ciąży NIE jesteś.

Gość gość
zrob test z krwi i bendziesz wiedziala na sto procent

Gość gość
tylko że my teraz mieliśmy dość sporo stosunków bez zabezpieczenia które skończyły się we mnie.. więc sytuacja jest trochę inna

Gość gość
to co? stresujesz się i tyle, stąd opóźnienie i skromna miesiączka, w ciąży nie jesteś, chcesz to idź na beta hcg.

Gość gość
po godzinie takie "niby" kreski się nie liczą. Nie chcesz ciąży ale nie zabezpieczasz się? Nie rozumiem?!

Gość gość
ja tak miałam jak w ciązy byłam

Gość gość
skoro się nie zabezpieczałaś to teraz masz, gratulacje :)