Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wylądowałam w szpitalu przez faceta a on bombarduje mnie smsami i telefonami

Polecane posty

Gość gość

A wczoraj wdarł sie na salę gdzie leżałam i całował mnie w stopy i błagał o wybaczenie już urobił moją rodzinę i nie mogę nic zrobić.

Gość gość
Bo się boi ze go na policję podasz to się trzęsie bo mu się pod d**ą pali. A ty na co czekasz leżąc w szpitalu? Co to znaczy że nie mozesz nic zrobić, mózg ci uszkodził czy jak?

Gość gość
co znaczy że wylądowałaś przez faceta w szpitalu ? pobił Cię ?....mieliście jakiś wypadek z jego winy ? rozwiń wątek

Gość dlaczegoooooooo
jak to nie możesz nic zrobić? jak to rodzinę urobił? to rodzina jest/była z nim czy ty?

Gość gość
Piłam na imporezie, powinien mnie zatrzymać a ja wsiadlam do samochodu i wylądowałam w rowie. Czemu mnie nie pilnował!

Gość dlaczegoooooooo
to nie przez faceta a przez swoją głupotę, i nie wiem za co on ma cię przepraszać...

Gość gość
To facet nie jest niczemu winien. Sobie podziekuj a nie winę na niego zwalasz.

Gość gość
No własnie, jak dla mnie jesteś kretynką:O

Gość gość
ja pierdziele, myslalam, ze jej facet mordę obił, a ta idiotka sama spowodowała po pijanemu wypadek i jeszcze do faceta ma pretensje. Gdzie sie takie kretynki chowają?!

Gość gość
I koniecznie żeby założył kaganiec, może przestałabyś p*******ć od rzeczy:P Swoją drogą ten chłop to jakaś p***a, jeszcze z kwiatami chodzi i ja całuje zamiats się zastanowić z kim jest:O

Gość gość
ale z ciebie imbecylka do potegi, ja pierdykam... powinien cie w doopsko kopnać!!!

Gość gość
też myślałam że ją obił, a tu sama sobie winna że leży w szpitalu. Już wsiadania po pijanemu za kierownicę nie będę komentować. Facet powinien ci do d**y nakopać jak wyjdziesz, a nie wdzierać się i całować kurna.

Gość gość
Hahaha wspolczuje twojemu facetowi zyebie i jeszcze ty masz czelnosc zwalac wine na niego. Powinni ci prawko zatrzymac dozywotnio.

Gość gość
po pijaku za kierownice???????? kurvva, takich debili powinno sie na pal nabijać... :-O

Gość kkobietaDojrzała
ee to chyba nie ona napisała o tym wypadku...:( bo przecież takich kretynek to raczej nie ma) :O