Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginny822

czy kupujecie ubranka na allegro

Polecane posty

Gość ginny822

jak w temacie, a jesli tak to czy je jakos specjalnie dezynfekujecie, pierzecie w wysokiej temperaturze? mam ochotę kupić kilka fajnych rzeczy - markowe, wygladaja świetnie i kosztuje 20 % tego co nowe w sklepie ale mam jakies opory przed ubrankami od obcych ludzi...

Gość gość
ja kupiłam ostatnio, napisane było, że po jednym dziecku i rzeczywiście ubranka jak nowe :) wyprałam normalnie w proszku dla niemowląt i już :) ja żadnych oporów nie miałam, ale na wszelki wypadek sprawdziłam co ten sprzedający wcześniej kupował i sprzedawał - jak zobaczyłam, że kupowane były nowe i porządne rzeczy, to już upewniłam się na 100%, że będzie dobrze :)

Gość gość
poza tym jest to nie dość, że ekologiczne to jeszcze ekonomiczne :)

Gość ginny822
tak sobie mysle. ze lepiej na allegro niz w lumpeksie chyba...

Gość gość
jasne.. a myślisz, że skąd Ci ludzie mają ubranka? Bardzo często wcześniej je kupili w lumpeksach.. ;) ja nie widzę różnicy czy się kupuje na allegro (tak można się czasem naciąć) czy w lumpku.. Trzeba wiedzieć, gdzie są dobre lumpki ;) i już.. sama kupuję na allegro lub w ciuchlandzie.. ubrania. Jeśli chodzi o te dla synka, to staram się wybierać H&M, George, Next, Early Days, BabyClub itp. aa i żadnych ubrań dziecka nie piorę w temp. wyższej niż 40 stopni.

Gość gość
kupowała np kurteczki. Normalnie pralam i młoda nosiła . byłam bardzo zadowolona ciuszki jak nowe a za ułamek ceny.

Gość gość
tak ja ostatnio kupiła 2 spodniczki i swterek spodniczki super sweterek okazał sie zaduży kupiłam za cenę jak na ciuchach nowe rzeczy za drogie na allegro