Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takitamgosc

Dziewczyna przestała mi się podobać

Polecane posty

Gość takitamgosc

Witam, mam problem. Jestem z dziewczyną z którą nie jestem pewien czy chce być do końca życia. Mieszkamy razem od roku, zamieszkalismy po 3 miesiacach związku, bo była taka możliwość. Ja mam 23 lata, Ona rok młodsza. Po tym roku zacząłem zauważać że różnimy się, ja jestem bardziej spontaniczny, wesoły otwarty dla ludzi. A Ona zawsze wszystko musi mieć przemyślane i podchodzi tak do poznawania ludzi, że każdy tylko kłamie i jest fałszywy. Każdy dzień wygląda tak samo, komputer, telewizor i tyle. Probuję ją nie raz gdzieś wyciągnąć, to jej się nie chce... masakra. Po drugie przytyła, bo nie uprawia żadnego sportu, ani nic, tylko siedzi w domu i je. Jak widzę inne dziewczyny, wysokie, zadbane to mnie krew zalewa, i mam ochotę zerwać to wszystko, wyjechać z kraju i zacząć życie od nowa. Tylko problem w tym że ona mnie strasznie kocha, jak nie raz próbowałem jej to przetłumaczyć to tylko płacz i koniec tematu. Co poradzicie?

Gość gość
Moze ma depresje czy cos. Mi tez rzadko chce sie ruszyc z domu ale zawsze ktos u mnie jest. Ona nie ma znajomych ?

Gość takitamgosc
No właśnie o to chodzi że nie ma, ja poznałem sporo osób w pracy, a to ja się przeprowadziłem do niej, nie mając w ogóle znajomych w miejscu zamieszkania. Wychodzę to tu, to tam, coś robię, a ta tylko w domu. Nawet z moimi znajomymi wyjść nie chce. Zawsze tak było, tylko teraz zaczęło mnie to irytować... ehh :/

Gość gość
Bo to nie miłość, tylko zauroczenie z twojej strony. Niewiele się zmieni, jeśli już ci to przeszkadza, skończ to.

Gość gość
z toba musi byc coś nie w porządku, skoro ona przy tobie tylko je i tyje.

Gość takitamgosc
Tylko jak zaczynam temat, że chce wrócić do domu, to jest płacz i nie da się rozmawiać, wiem że z nią miałbym dobrze, bo dba o mnie, robi obiady sprząta, zrobi kanapki do pracy itp. mamy mieszkanie co jest ciężką sprawą w tych czasach, ale to nie o to chyba chodzi w życiu nie?

Gość gość
Dziwne. Wiekszosc facetów by się cieszyła że ma taką kobietę. Ja ją podziwiam bo przy jednym długo bym nie wytrzymała. :p Jeśli to tylko pożądanie czy przyzwyczajenie to faktycznie nie ma sensu. Widocznie wasz zwiazek nie ma zadnych fundamentow

Gość gość
a ja cię rozumiem, jak znajdę sobie odpowiedniego faceta to głównie do tego, żeby razem wychodzić.

Gość takitamgosc
jeszcze dobija mnie jej wzrost... ja mam 189cm a ona 160cm, wyglądamy śmiesznie :/

Gość gość
Ja z mężem mamy podobną sytuację, on towarzyski ja ludzi unikam jak mogę :D Ale dogadujemy sią świetnie i kochamy nad życie, różni Nas prawie wszystko, ale mamy wspólne cele i tryb czy sposób życia drugiego, nam nie przeszkadza. A z biegiem czasu nawet trochę zaczęliśmy podobnie spędzać wolny czas i wyśrodkowaliśmy wszystko.

Gość takitamgosc
Tylko że ja mam dopiero 23lata, całe życie przedemną, nie zdążyłem się jeszcze porządnie wyszumieć, straciłem znajomych przez przeprowadzkę. A wcześniej z nimi mogłem "konie kraść". Wszystko sie posypało bo jestem z dziewczyną która mnie fizycznie nie pociąga. Niby tak powinno być, ja pracuje, ona pracuje, jest mieszkanie ta robi obiady, dba o mnie, ja coś tam ponaprawiam w domu i ok, jesteśmy zdrowi, nie mamy nałogów. Ale jednak to nie to ...

Gość dchvuy6j
to nie chodzi tylko o to że ona nie lubi wychodzić a ty lubisz, ona ci się przestała podobac bo przytyła a zaczęło ci to przeszkadzać bo po prostu jej nigdy nie kochałeś. Od zauroczenia do miłości jest jeszcze wiele róznych uczuć, nigdy nie byłeś w niej zakochany i tyle. Zerwać i to szybko! Jak będziesz się tak cackał to zrobicie sobie dzieciaka i dopiero będzie. Młody jesteś ona też szkoda zycia.

Gość gość
To skoro całe życie przed tobą i chcesz jeszcze szumieć, to po wała sią wiązałeś i to jeszcze z dziewczyną, która Cię nie pociąga? Nie wiem o czym ludzi myślą, że to taka zabawa na próbę?

Gość dchvuy6j
Jesteście za młodzi a bawicie się w dom, jeszcze musisz się wyszumieć, dojrzeć, zmądrzeć, poznać ludzi, znaleźc się w wielu sytuacjach i spotkać prawdziwą miłość.

Gość gość
Może ona tyje dlatego, że podświadomie chce się ciebie pozbyć.

Gość gość
Szkoda że nie masz jaj żeby to zerwać. :p

Gość dchvuy6j
cięzko bo co ? bo się przyzwyczaiłeś, jaki z ciebie niewolnik uczuć :o masz 23 lata jeszcze zdążysz być samodzielny k***a jego mać! Wynajmnij sobie mieszkanie z kumplem jak chcesz byc nadal taki samodzielny.

Gość takitamgosc
No właśnie o to chodzi że nie mam jaj, raz udało mi się wrócić do rodziców, to wydzwaniała, płakała i wróciłem do niej... teraz tego żałuję, wydaję mi się że ten związek dopiero się skończy jak ją zdradzę...

Gość gość
To weź współlokatora, męczyć siebie i ją oszukiwać dla mieszkania!? :O

Gość gość
Ona powinna to przeczytac i wywalic cie na zbity pysk. Musiałbys wracać tam skąd przyszedłeś.

Gość takitamgosc
A zaraz mieliśmy brać kredyt na samochód... co ja jej powiem?

Gość gość
Sorry autorze ale nie lubie takich ciot jak Ty. Ciekawa jestem co ona w Tobie widzi. Może też jesteś na przeczekanie i nic do Ciebie nie czuje tylko udaje.

Gość dchvuy6j
nie no ty to jednak d*pek jesteś. dzieciak i osioł :o kredyt miałeś brać no jak kredyt miałeś brać no to musicie byc razem nie ważne że jej nie kochasz no przecież to kredyt, kredyt trzeba brać, bierz kredyt, bierz ślub, róbicie dzieciaka i zycjcie aż się pozdradzacie i pozabijacie.

Gość takitamgosc
No może jestem kawał s********a, ale co poradzę, jestem mniej dojrzały od niej po prostu. Ona by chciała się już najlepiej ożenić, i zrobić dziecko. Przepraszam ale na razie nie jestem na to gotów.

Gość dchvuy6j
NO TO K***A JĄ ZOSTAW !!!

Gość takitamgosc
Dobra już wiem wszystko, dziękuję

Gość gość
przeciez ty nie masz prawa jazdy.

Gość gość
to fakt że jesteś świnią ale wiesz, ja nawet jestem w stanie Cię zrozumieć... Musisz z nią pogadać i powiedzieć jej szczerze, że jej nie kochasz, ona musi się z tym pogodzić choć to trudne... Mnie też kiedyś zostawił chłopak, miałam depresję prawie 2 lata ale jakoś się pozbierałam.