Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrzesniowy urlop z roczniakiem w Polsce gdzie

Polecane posty

Gość gość

Mąż dostanie urlop dopiero od 2 wrzesnia, mamy do wykorzystania 2 tygodnie. Nasz synek ma alergię wziewną, więc wyjazd nad morze byloby ok, tylko pogoda :/ Ma być nad morzem koło 15 stopni, czyli odczuwalnie jeszcze mniej.. czy to dla takiego malucha nie za mało? Może lepiej ciechocinek, Rabka? Może jakieś inne pomysły :) Pomocy :D

Gość gość
Polecam Rabke. Znajdz na stronie i poczytaj.

Gość gość
Przepraszam a czy ty zamierzasz sie kąpać w tym morzy? 15 st ijest super. Pytasz czy nie za zimno dla malucha? A w zimie nie wychodziłaś z nim nigdzie?

Gość gość
15 st plus wiatr od morza.. Przeloty deszczu... Ja tylko, pytam, rozważam :) Kapać się nie mam zamiaru :)

Gość gość
Dla dziecka z taka alergia mojej siostrzenicy lekarz polecil gory. A w Rabce sa dodatkowo jakies parki specjalne dla alergikow. Tylko ze nie wiem czy dwa tygodnie wiele zmieni troche to krotki urlop...

Każdy lubi co innego. Jedni góry, drudzy morze. Nad polskie morze jeżdżę tylko jesienią, zimą i wiosną. 15 stopni to nie mróz. Rak temu byłam w październiku z 5 miesiecznym malcem. Było miło bo ludzi mało, pogoda ładna i właśnie te 12-15 stopni.

Ja polecam Ustroń- spokojnie spacerowo. Karpacz też polecają przy wziewnych alergiach

Gość gość
Jastrzębia Góra - hotel Primavera. Jak jest pogodnie to się wybieracie nad morze (100 m), a jak pogoda nie dopisuje to jest basen, sala zabaw dla malucha, animacje. Pyszne jedzenie. Nie jest tanio, ale na jesieni ceny są niższe :)

Gość gość
zdecydowanie jedz nad morze to dla alergików korzystny klimat zwłaszcza wrzesień pazdziernik spaceruj duzo po plazy nawet jesli niema słonca kolega z pracy ma dziecko alergiczne stale chorowało jezdził nad morze wlasnie poza sezonem duzo spacerowali nawet jak padalo i było chłodno a 15 stopni to w koncu nie mrozy efekt dziecko choruje zdecydowanie mniej od czasu do czasu drobny katar oczywiscie gorski klimat tez ma walory lecznicze jednak ja jestem bardziej za morzem

Gość gość
nawt jesli jest niepogoda to powinno sie spacerowac bedac nad morzem a nie siedziec na basenie czy w sali zabaw to po co jechac nad morze przeciez chodzi o klimat jego walory zdrowotne ja po to jade z dzieckiem zeby zazywac nie tyle kapieli słonecznych co wlasnie pooddychac jodem ktorego jest znacznie wiecej podczas wlasnie niepogody nie mowie zeby chodzic w ulewie ale jesli jest pochmurnie czy nawet lekko pada warto spacerowac

Gość mysza_987877
Wybierz morze. Wrzesień wydaje się być idealny. Z pogodą jeszcze różnie może być....