Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natisa

CODZIENNIE MYSLE O SWOIM BYLYM NADAL GO KOCHAM

Polecane posty

Gość natisa

Witajcie. 14 lutego (walentynki) 2010 roku poznałam wspaniałego mężycznę, którego do dziś noszę w sercu. Od 21 lutego zaczęliśmy się spotykać, zostaliśmy parą, byliśmy szczęśliwi, nikt inny się nie liczył dla mnie tylko ON. Niestety ta miłość nie trwała długa, pod koniec września oświadczył mi, że ZRYWA ! (nie powiedział powodu)... Odeszliśmy od siebie.... we wrześniu będzie 3 lata jak nie jak nie jesteśmy ze sobą, ale spotykamy się co ok. 2 miesięcy. Spotykamy się na imprezach niekiedy. On już w ciągu tych 3 lat miał 2 dziewczyny, jednak cały czas spotykał się sporadycznie ze mną. Zdarzyło się chyba z 4 razy (po alkoholu), że wydzwaniał do mnie, pisał, że chce do mnie wrócić, że mnie nada kocha, że jestem mu potrzebna, że mnie pragnie, że jest gotowy na związek ponowny ze mną, że nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak często o mnie myśli. Jednak następnego dnia rozmawiamy tak jakby wczoraj w ogóle tego mi nie powiedział. Ostatnim raze jednak spotkaliśmy się i pytał się czy chce do niego wrócić, czy jeszcze triche poczekamy za sobą.... (brzmialo to dziwinie, jednak powiedział, że zaczekamy jeszcze troche) nie rozumiem sama tej sytuacji. Jednak ja go kocham nadal.... codziennie myśle o nim. Nawet zdarzyło się kilka razy, że zabrała mnie porządna depresja wieczorna, rozmyślanie o nim, płacz a rano budziłam się i widziałam sms-a od niego, po którym od razu pojawiał się uśmiech na twarzy. Męczy mnie to coraz bardziej, ze od 3 lat W DZIEN W DZIEN o nim myśle. CHCĘ JUŻ PRZESTAĆ ALBO ODWARZYĆ SIĘ I POWIEDZIEĆ, ŻE GO KCHAM I NIE WYOBRAŻAM SOBIE DALSZEGO ŻYCIA BEZ NIEGO.... :( co robić ?

Gość gość
jesli go kochasz spotkaj sie z nim i powiedz mu co czujesz. ze nie potrafisz przestac o nim myslec itd. bo ja niestety mam tak samo, tylko ze wpadlam z konkretnym d*pkiem i teraz jestesmy po slubie. ale co z tego jesli nienawidze tego czlowieka, a caly czas mysle o patryku :( dodam ze on dwa tyg przed slubem przyszedl do mnie i mowil mi tez ze mnie kocha i chce zebym byla z nim , a moja corke bedzie traktowal jak swoja. niestety jakis czas pozniej przestal sie do mnie odzywac. takze dziewczyno sprobuj to naprawic co bylo miedzy wami, nie zmarnuj szansy tak jak ja. powodzenia