Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BALSAM POD PRYSZNIC NIVEA KTO CHCE KUPIC NIECH PRZECZYTA

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie ten balsam to kompletna porażka! Kupiłam go z ciekawości jak zresztą większość ludzi zwabiona piękną reklamą, nawet specjalnie wybrałam ten do skóry suchej bo myślałam że pewnie lepiej nawilży... Wypróbowałam go po umyciu i spłukaniu, nie czułam w ogóle jakichkolwiek zmian na skórze,żadnego nawilżenia i żadnej miękkości! nosz k***a! Myślę sobie kto to w ogóle wymyślił:O I jeszcze ta cena 17 zł:O za taką cenę oczekiwałam że naprawdę będzie taki cud jak w reklamie, a to pic na wodę fotomontaż! Nie kupujcie tego balsamu bo szkoda kasy! A jak zobaczycie tą debilną reklamę w tv to ją wyłączcie...

Gość gość
Chciałabym poznać waszą opinię również o tym produkcie czy wy też się zawiedliście?

Gość gość
No nie wiem, ja kupiłam 400 ml za niecałe 10 zł w Rosmanie w promocji. Wersja granatowa, czyli odżywczy. Używam, jestem zadowolona.

Gość gość
A i jeszcze chciałam dodać że ten zapach to jakby żywcem wyjęty z kremu nivea:O dosłownie chwilami miałam wrażenie że się "kremuję" kremem nivea...

Gość gość
Skoro balsam jest nivea to i pachnie jak krem nivea, wszystkie ich produkty typowo dla nivea pachna. Ja tez go uzywam od czasu kiedy tylko wyszedl i jestem mega zadowolona, skora jest przez caly dzien ladnie nawilzona, i miekka.

Gość gość
No mi niestety nie przypadł i trochę się dziwie jednak dziewczyny co wy w nim widzicie...