Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna jakaś inna

Mąż zaproponował mi kochanka a teraz chce się rozwodzić

Polecane posty

Gość anna jakaś inna

Jestem mężatką od 3,5 roku. Wcześniej spotykaliśmy się dobre 5 lat. Od jakiegoś roku w łóżku zaczęło się "ochładzać". Mąż tłumaczył się najpierw zmęczeniem po pracy, później że to tabletki na regulację ciśnienia obniżają mu libido. W końcu stwierdził, że widocznie ma mniejszy temperament i jeśli to taki problem mogę sobie poszukać kochanka. Na początku poczułam się urażona ale kiedy za jakiś czas nasze życie seksualne po prostu zaczęło przymierać, wróciliśmy do rozmowy, no i znów padła z jego strony propozycja znalezienia kochanka. Spytałam, czy mówi poważnie, on na to, że jak najbardziej. Zdenerwowało mnie to i w tej złości wyleciałam z domu i poszłam do dawnego znajomego. Wypiliśmy nieco i poszłam z nim do łóżka. Przyznam, że wreszcie po długim czasie poczułam się potraktowana jak kobieta. Na drugi dzień odważyłam się powiedzieć mężowi, że byłam u kochanka tak jak mi poradził, a on wpadł w jakąś furię. Potłukł w kuchni naczynia, mało się na mnie nie rzucił. Powiedział, że to koniec, że teraz już mnie na pewno więcej nie tknie. I że chce rozwodu. Od tamtej pory upłynęły 3 dni, nie odzywamy się do siebie, śpimy na osobnych łóżkach. Ciągle chce mi się ryczeć, jestem po prostu zdezorientowana. Najpierw sam mi truł o kochanku, teraz taka akcja. A może szukał pretekstu do rozwodu? No po prostu nie wiem już co myśleć, w głowie mi z nerwów się kotłuje.

Gość ppprawiczek
poruhcamy sie?

Gość marika kika ka 90
prowokacja?? nie wierze ze mozna byc tak glupią tepa prostą,bez klasy,honoRu i etyki....mąz napomknął o kochanku to go poslucham? :O on tak mowil w zlosci,smutku,zalu?zaczepnie? ...moze to byla ironia czy cos na odczep sie...a ty glupia do kochanka :O no dziwisz mu soe ze chce rozwodu???BRZYDZI SIE toba... zachowalas sie jak tania szmata...bez zasad...zlamalas najwieksza przysiege... jak tu z kims tkim zyc??? i nie usprawiedliwiaj sie ze ci kazal....bo powinnas miec swoej morale i etykę....a ty SKLADALAS MU swietą PRZYSIEGE. nikt nei chce miec za zone szmate

Gość gość
on tego rozwodu moze chcial juz wczesniej? a teraz ma powod...

Gość gość
buahahahaha ale tępa piipa :D

Gość gość
A TEN DAWNY ZNAJOMY PEWNIE TAK SOBIE SPOKOJNIE CZekal kiedy przyjdziesz caly czas tam lazilas a teraz sie mezowi do tego przyznalas widzisz jaka ty jestes pusta on cie tylko bral pod szpic chcial cie sprawdzic no i wpadlas