Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam jakas szanse na ciaze

Polecane posty

Gość gość

Moje temperatury od 2 dc mierzone poprawnie sa bardzo niskie 36,4 glownie dzis mam 12 dc rano temperatura znowu 36,46 2 dni temu wieczorem bole jak na okres ale delikatniejsze wczoraj dotkliwe klucie prawego jajnika pol dnia i wieczorem tez delikatny bol okresowy cykle mam 25 dniowe a testy owulacyjne nadal nie pokazuja dwoch grubych kresek powiedzie czy jest jakas szansa kiedy moge spodziewac sie owulacji?

Gość gość
Nikt nie pomoze?

Gość gość
idz do lekarza albo do poradni planowania rodziny przy kościele - tam sie znaja na interpretowaniu temperatur i innych takich

Gość gość
Nie no powaznie zy to klucie jajnika moglo oznaczac owulacje? O teraz tez mnie kluje staramy sie juz 3 miesiac jestem zalamana jak temperatura nie podskoczy to oznacza to brak owulacji?

Gość gość
juz 3 miesiać? no nie badz smieszna!! wariowac to mozna po roku starań a nie po 2 cyklach... klucie moze towarzyszyc owulacji, chociaz predzej sobie wmawiasz ze kluje, co do temp - tak musi byc skok temp bo inaczej oznacza to cykle bezowulacyjne, wez pod uwage tez czy masz odbry termometr i czy dobrze mierzysz tmp

Gość gość
jak masz regularne cykle dokladnie 25 dniowe to sobie odlicz 14 dni od konca i masz date owulacji - te 14 dni jest stale u zdrowych kobiet,

Wejdź na stronę www.28dni.pl tam jest dużo wiadomości które się tobie przydadzą i o cyklu i o temperaturze

Gość gość
To czy zajdziesz nie zawsze zależy od Ciebie. Ja mimo idealnych cykli, śluzu i owulacji nigdy nie zachodziłam w ciąże wtedy gdy chciałam. W momencie gdy wyluzowałam Pan Bóg dawał dzieci. Spodziewam się 4 dziecka:-) ODWAGI!

Gość gość
Wiem ze tlko Bóg w takim momecie jaki on chce da dziecko wierze w niego bardzo mocno i mam nadzieje ze w tym cykl da nam dzidzie a jak nie w tym to w takim jaki on chce :) mam juz jedno dziecko ale chcialabym dla niej siostrzyczke lub braciszka coreczka ma 17 miesiecy ( z nia udalo sie za 1 razem)

Gość gość
Autorko ile masz lat?