Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOBRY HOTEL W GDAŃSKU W ROZSĄDNEJ CENIE

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś namiary?

Gość The maskator
w Gniewie jest :classic_cool:

Gość ynai
Proponuję zajrzeć na tę stronkę www.zarezerwuj-nocleg.com , pomocna jak szukasz noclegu w Trójmieście.

Gość rantt

Szybko znalazłem pensjonat w Pokrzywnej na stronie meteor24.pl. Duża zbiorcza oferta ,nie pomijają żadnych regionów Polski nawet właśnei tak mniej znanych i mniej atakowanych przez masy turystów jak Góry Opawskie, które są moimi ulubionymi od tych wakacji :>

Gość gość

Na kilka nocy czy na dłuższy pobyt będę polecała hotel Gryf przy pl Solidarności. Miejscówka idealna na zwiedzanie i na załatwianie spraw biznesowych. Na stronie gryfgdansk.pl jest strona hotelu z internetowym formularzem rezerwacji. Mają jasne warunki wiadomo za co dokładnie się płaci, co jest w cenie, co dodatkowo płatne.

Gość Krzysztof

Ja też polecę hotel gryf w Gdańsku jeżdżę tam juz od kilku lat i jeszcze się nie zawiodłem 

Gość gość

Jeśli chodzi o przygotowywane obecnie hotele w centrum Gdańska to znajdziecie sporo różnych opcji, na które będzie się można zdecydować więc w miarę możliwości sprawdź gdzie będą dostępne miejsca. Wydaje mi się, że dobrą opcją będzie oferta na gryfgdansk.pl.