Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Już mam tego dość że mi młodość przez palce przecieka

Polecane posty

Gość prawiczandra92

Wiecie że ja nigdy nie imprezowałem ani nie prowadziłem żadnego życia towarzyskiego. I dlatego też nie mam dziewczyny. Nie wątpię że jakbym się obracał wśród ludzi jakaś by się znalazła. Jak można znaleźć dziewczynę kiedy się jest wycofanym mocno ze społeczeństwa bo już bym chciał zacząć zmieniać swoje życie - podróżować, zwiedzać, bawić się, poznawać nowych ludzi za sprawą takiej dziewczyny.

Gość aree
a dlaczego jestes wycofany? nie masz znajomych? ile masz lat i czy chodzisz jeszcze do szkoly?

Gość aree
czyli chodzisz do pracy? a masz taką osobe ktora lubisz czasem powiesz czesc czy cos ale ona cie nigdzie nie zaprasza? moze spróbuj wlasnie kogos sam zaprosic np na piwo czy na kawe.

Gość aree
swoja droga zwiedzać, podróżować, bawić się można samemu - ale wiadomo charaktery sa różne, jesli tak usilnie przeszkadza ci samotnosc to idz gdzies sam, do klubu potanczyc moze ktoras dziewczyna wpadnie ci w oko, zagadasz i takie tam

Gość gość
wtedy jedynie moge ci poradzic zebys poszedl do pracy. tam na codzien bedziesz mial kontakt z ludzmi i moze z kims zlapies dobry kontakt. ja spadam moze wieczorem jeszcze cos napisze

Gość aree
no to poświęć czas na szukanie pracy. Nie wiem jakie masz braki, ale w tym wieku powinieneś coś znaleźć.. a jak znajdziesz pracę, zarobisz pieniądze to oprócz tego motocyklu bedziesz mogl sobie pozwolic na jakies zajecia typu taniec, karate, klub plywacki, gdzie uczeszcza duzo mlodych ludzi a jak masz braki w edukacji to moglbys pojsc na studia (kolejne znajomosci)

Gość gość
Nie używaj słowa "bynajmniej", bo ono jest denerwujące nawet jeśli używa się go poprawnie. Nie zatrudniłabym cię w związku z tym. Całe szczęście nie jestem pracodawcą, tylko życiowa ciotą :D

Gość gosc
Dnia 30.08.2013 o 23:36, prawiczandra92 napisał:

No nie wiem, ja swoje szanse na dostanie pracy oceniam na 20% bo szukam jakiejś takiej lepszej, bynajmniej nie fizycznej.

nie miałeś matury, miałeś 21 lat a juz wtedy chciałeś lepszej pracy niż fizyczna

BUAHAHAHHAAA ROSKOSMOSIE

Gość Gość

Pozostaje turystyka rowerowa.

Poszukaj w necie, są stronki ludzi, co organizują wycieczki. 

Poznasz trochę ludzi.

Gość aklebeka

roskosmos tu gnije od 2013 roku XDD