Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie musicie usuwać po to są okna życia aby wam pomagać

Polecane posty

Gość gość

Nie musicie usuwać :P Okno życia po to jest,aby dać życie dziecko,szansę. Do 10 dni możecie nawet wrócić po swoje dziecko. Może to przerażenie,szok i możecie jednak żałować. Nie musicie usuwać,możecie dać szansę dziecku!

Gość a kto w tym czasie
utrzyma kobiete w ciazy, zapewni witaminy, zadba o zdrowe jedzenie? okno zycia? watpie:O a co ze skutkami zdrowotnymi ciazy? w koncu ciaza moze sie powaznie odbic na organizmie kobiety. Czy w ogole ktos mysli o kobiecie? nie, bo po co:O tylko dziecko i dziecko, a kobieta moze nawet zdychac najwazniejsze ze dziecko jest:O

Gość gość
To niech kobieta myśli a nie mysli ale kroczem :P Dlaczego popełnia błąd a potem idzie na łatwiznę?

Gość a kto w tym czasie
wiesz w zyciu roznie bywa, ja co prawda nie bylam w takiej sytuacji ale czytalam temat dziewczyny ktora sie starala o dziecko z facetem i slub brac mieli i on ja zostawil i zostala sama wiec jak widac nie zawsze jest to bezmyslna wpadka.

Ja zrezygnowałam z uprawiania seksu, żeby nie zajść w ciąże ponieważ w obecnej sytuacji mam tyle marzeń, tyle planów, tyle możliwości, że dziecko zatrułoby mi życie.. ale podczas niewinnych zabaw z facetem, ten musiał na palcach przenieść do mnie nasienie i teraz czekam na wizyte u gina, bo niewykluczone, że jestem w ciąży.. I wiecie jakie dostałam odpowiedzi na forum ? że jestem egoistką, że patrze tylko na siebie.. ale przepraszam bardzo, czy ja już nie jestem człowiekiem ? Czy ja nie mam prawa być szczęśliwa ? Czy nie mam prawa robić tego co kocham ? Czy dziecko w tym momencie, dodam, że nienarodzone nawet dziecko, staje ponad wszystkim ? Dlaczego jego życie ma nagle okazać się ważniejszym od mojego ?

Gość gość
A co to za szczęście po trupie dziecka?

Gość gość
plodami sie przemujecie, ale jak dziecko sie urodzi to juz moze z glodu zdechnac I zamarznac z zimna, bo kazdy ma to w d***e, pseudokatoliki, gorsze od hitlerowcow...

Gość gość
a ty plodzie ateistyczny wszedzie musisz wpieprzac swoje 3 grosze ?