Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwórzcie oczy na siebie

Polacy strasznie zaniedbani i chciwi

Polecane posty

Gość otwórzcie oczy na siebie

ee i sie dziwią ze polki podrywają inne nacje

Gość gość
dlatego,ze takich wywlok zaden szanujacy sie polak nie chce.

Gość puederniacfb
dokłądnie polak to śmierdziel problemy z zebami itd polki nie dośc że grube wygladaja na 100 lat ale są siebie warci ;D

Gość gość
dlatego wymieramy

Gość kobietaa0001
wezcie pod uwagę ze polski narod jest niszczony,wiele osob pracuje za nędzne pieniądze nie stać ich na urlopy na odlozenie kasy jest bieda i nedza zarabiamy tyle ile w am pd ,kto tak zalatwil POlakow????po studiach nie mogą znaleźć pracy stare osoby musza zapieprzac zamiast zwiedzac swiat jak inni w tym wieku emerytura jakiej wysokości?firme strach otworzyć mlodziez karmi się bzdetami bo rodzice ciagle w pracy zero wartości siano w mozgach stracony narod

Gość gość
guzik prawda...kasa nie ma nic do rzeczy Doda- ubytki w uzębieniu Politycy- ubytki lekarze-profesorowie z pierwszych stron gazet, medialni-uzytki, żółte a nawet czarne zęby

Gość gość
wypraszam sobie, nie jestem gruba i nie wygladam na 100lat!!:P

Gość gość
Polska to dziwny kraj robotnicy z fabryk zwiedzają świat ludzie wykształceni bez pracy lub pracujący za biurkiem za podstawy echh

Gość gość
Zaniedbani sa dlatego bo pieniedzy brakuje ! Takie nedzne pensje zarabiamy ! A uzebienie niestety kosztuje nawet wiecej niz jedna pensja to sobie pomysl na co lepiej wydac ! Chciwi dlatego ze tych pieniedzy mamy malo a co za tym idzie niewiele posiadamy i zazdroscimy innym dlatego jak cos dostaniemy nie dzielimy sie z nikim ! Ot cala prawda wszystko przez kase jak bysmy zarabiali wiecej bylo by nas stac na uzebienie , zycie i wakacje to czlowiek by szczesliwy chodzil a tak nawet pracy dla mlodych nie ma !

Gość gość
najgorsze jest to, że wielu ludzi nie dba całkowicie o higienę, są BRUDASAMI, brak kultury osobistej, jak stoją obok i czasem otworzą buzię to człowiek mało nie zejdzie... dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn, do tego brudne, obgryzione paznokcie, zaniedbane dłonie u większości (można być pracownikiem budowlanym i mieć zadbane dłonie, obcięte paznokcie i zadbane skórki), może trochę przesadzam, ale czasem mam dość wstrzymywania oddechu w różnym miejscach ponieważ od drugiej osoby bardzo nieprzyjemnie pachnie. Tak są ludzie biedni, ale nie każdy z nich jest BRUDASEM, są ludzie bogaci, którzy cuchną, kwestia wychowania i potrzeby MYCIA SIĘ!

Gość gość
Co więcej przerażający jest fakt, że czasem od 20-paroletnich osób śmierdzi dziadem!!!

po 1 wiele polek tez jest zaniedbanych - ogólnie rzecz biorąc społeczeństwo. po 2 nie wiem po co być zadbanym dla innych, trzeba być przede wszystkim dla siebie zadbanym i czystym. Argument że nie warto sie dla "takich" starać jest no śmieszny po prostu.

Gość gość
ooo widzę, że ktoś słucha Metallicy :) napisałam, że moja wypowiedź dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn. Ludzie myjcie się i dbajcie o sobie :) ale również o osoby Wam bliskie, reszta nie ma znaczenia.

Gość gość
chciwi-wypacza nas ten dziki kapitalizm,on wymaga tylko sukcesu,ludzie którzy mają mniej się nie liczą/Słyszałem jak przełozony mojego kolegi powiedział do niego "piękne "słowa -kolega wspomniał ,że fajnie byłoby podwyżke dostać,na to przełozony "panie X,ja pracuję w tej firmie 10 lat i dorobiłem się domu,a pan robi tutaj tyle samo i nawet mieszkania sobie nie kupił",bezczelny typ,bo nie zauważa ,że ich pensje różnia sie 10krotnie,ale takie jest poważanie ludzi przez ludzi,co powoduje wypaczenia. zaniedbani-dużo robi brak kasy,to fakt,bo wszystko kosztuje,ale bycie brudnym nic nie usprawiedliwia,bo wody duzo nie trzeba ,skromnym to nie znaczy biednym