Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili1992uk

Brak seksu a ciąża

Polecane posty

Gość Lili1992uk

Hej - mam problem, dla mnie bardzo duży. Błagam, nie śmiejcie się, bo jestem przerażona. Jestem dziewicą, od roku mam chłopaka, z którym uprawiam jedynie peeting. Do ostatniego zbliżenia doszło 5.07. - wkładał we mnie palce, ale bardzo uważaliśmy - nie dotykał się wcześniej, miał czyste ręce; dopiero później ja się nim zajęłam - jak skończył ze mną. 9.07. wyjechałam do Anglii na dwa miesiące - zmiana klimatu itp. Okres dostałam ok. 22.07. (troszkę wcześniej niż powinnam). Kolejnego już nie - w sierpniu spóźnia mi się już 10 dni, a cykle zazwyczaj mam ok. 30 dni. Nic - ani bólu, ani krwawienia. Przy okresie w lipcu też nie wystapiły normalne objawy, które mam przed (bolesność piersi itp.), ale okres był całkowicie normalny, 7 dni, obfity. Teraz nie mam nic, piersi mnie nie bolą, nie ma plamień, jestem bardziej zmęczona, bo pracuję wieczorami (chyba, ale to też może być oznaka ciąży). Dodam, że zazwyczaj przy jakichkolwiek wyjazdach mam okres wcześniej - nawet 7-10 dni - teraz go nie ma i jestem cała spanikowana. W ciągu całego miesiąca miałam ciężki czas, prawie codziennie płakałam przez oddalenie od rodziny, zrywanie z chłopakiem, bywało, że mało jadłam jednego dnia, a drugiego się napychałam przez smutek. Nie wiem co z tym zrobić, bardzo się boję. Jestem kompletnie nie gotowa na dziecko, szczególnie bez seksu. Pomóżcie proszę, bo nawet testu boję się zrobić, a jestem za granicą i nie wiem czy mogę tu skorzystać z darmowej porady ginekologicznej.

Gość gość
Zróbże ten test i tyle.

Gość viceklita
stres, stres, stres, zmęczenie i zmiana klimatu moja znajoma z powodu stresu nie miała okresu przez pół roku, w wieku 26 osiwiała całkowicie

nie jestes w ciazy to po pierwsze, a po drugie rusz d*pe i do gina jezeli do 4 dni okres sie nie pojawi beda Ci go wywolywac

Gość Lili1992uk
Ale nie wiem czy tu mogę, a poza tym się boję. Straszl;iwie. Jak wygląda wywoływanie okresu?

Gość gość
Jakoś cośtam z lubczykiem - pogooglaj

Gość eeere
ja jebie dziewczyno, ile Ty masz lat ? :O przez samozapylenie chyba jestes w ciazy hahahaha :D do nauki dziecko

przepisza ci luteine, mozliwe ze mialas cykl bezowulacyjny co sie zdarza i dlatego nie masz okresu

Gość Lili1992uk
Mam 21 lat i nie chcę być w ciąży jeszcze bardzo długo. Wracam do Polski 9.09., więc po powrocie od razu pójdę do gina jeśli okres się nie pojawi, ale do tego czasu zwariuję.

no wiec kup test, jezeli tak panicznie boisz sie ciazy ktorej nie ma Swoja droga, przestan sobie ja wmawiac bo jeszcze w psychologicznej ciazy wyladujesz

Gość gość
Jaka ciąża co? Jakim cudem miałabyś zajść? Weź przestań wymyślać scenariusze jak z tych "pseudodokumentów" na TLC. Zero kontaktu ze spermą a ty ciążę sobie wkręcasz. Taki przypadek był tylko raz ale o ile pamiętam tam "się wmieszał" duch święty. ;)

Gość Lili1992uk
To faktycznie może być spowodowane wyjazdową zmianą klimatu i wielkim stresem, płakaniem dzień w dzień przez cały miesiąc i ciążką pracą?

Gość gość
Poczytaj sobie o przyczynach braku okresu.

Gość Lili1992uk
Boże, chyba umrę. W poniedziałek zadzwonię do gina, jeśli przez weekend nie dostanę.

Gość gość
A ty dalej swoje? Z takim podejściem to równie dobrze możesz być w ciąży urojonej.

Gość gość
o wlasnie tez pomyslalam o ciazy urojonej :) I dlaczego nie zrobisz tego cholernego testu???? Nie rozumiem takich kretynek.