Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być już poród

Polecane posty

Gość gość

Wiem, wiem dziwne pytanie...Jestem w 35tc i mam takie dziwne objawy tzn takie, których wcześniej nie miałam, a mianowicie: nie mam na nic siły, ciągle śpię, leżę, wszystko mnie ciągnie w dół tzn dziecko i czuje jakby miało mi wszystko za chwile wyskoczyć stamtąd, czasem czuję rwący ból w kroczu imusze szybko lecieć do toalety i mi wszystko tak mocno napiera że już wytrzymać się nie da. Czy to mogą być oznaki zbliżającego się porodu?

Gość mojeparanoje
W tych tygodniach tak jest, bo dziecko uklada sie juz do porodu, a macica obniza sie do tego stopnia jak byla na poczatku ciazy. To jeszcze nie porod, spokojnie :)

Gość gość
Tak juz się zbliżą , jak bedziesz miała ból co kilka minut jakby kupę ci sie chciało zrobic i za chwile znów ci odpuści i po paru minutach znów to pakuj sie i jedz do szpitala

Gość gość
Dzięki bardzo...Nigdy się tak nie czułam :( dlatego chciałam się zapytać czy ktoś już tak miał

Gość mojeparanoje
Moim zdaniem porod bedzie za dwa - trzy tygodnie. I wg mnie pierwsze bole nie sa "jak na kupe". To raczej tak, jakby ktos mocno sciskal ci brzuch. I jestem pewna, ze nie przegapisz momentu rozpoczecia sie porodu.

Gość gość
To takiego bólu na szczęście nie mam :)