Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam faceta oto moje wymagania

Polecane posty

Gość gość

wiek - obojętny mogłabym być nawet z licealistą jesli byłby inteligentny, max 30 xx wzrost - 180 - 215cm xx budowa ciała - wysportowany typ pływaka, piłkarza ewentualnie bardziej napakowany ale nie a'la Pudzian. Co za dużo to niezdrowo. Odpadają miśki, chudzielce i otyli xxx kolor włosów - obojetny, moglby byc i rudy jesli ejst fajny xx wykształcenie - obojętne ale filozof odpada ze względu na oderwanie od rzeczywistości, podobnie lekarz i prawnik (zwykle nudziarze), interesuje mnie facet z wolnym zawodem, ktory dobrze zarabia(bedzie zarabial) i jednoczescie bedzie mial duzo czasu dla siebie i dla mnie xx nie moze imprezowac co weekend, naduzywac alkoholu, moze byc palaczem, nie moze brac narkotykow xx cechy charakteru: nie moze byc maminsynkiem, musi sobie zawsze radzic jak Bear Grylls, ma byc spontaniczny, optymista, pewny siebie, musi byc inteligentny, nie moze podniecac sie glupotami typu nowy ajfon, musi lubic prawdziwe kino a nie durnoty jak Avatar, nie moze słuchać muzyki w stylu Eski i Vivy, żadnego polskiego rapu tworzonego przez patologie i dziadostwo, zadnego disco polo. Tylko ambitna muzyka, moga byc dawne hity z lat 60,70,80,90 xxx zainteresowania: motoryzacja, sport (czynne uprawianie a nie ogladanie), podróze (takze backpacking a nie lezenie plackiem), rowery, ksiązki

Gość gość
hahahahhahahaha tu takich nie ma

Gość gość
Babo, a cycki duże masz ? I ile zarabiasz ? Bo ja fajny jestem,spełniam te tfoje wszyskie warunki,ale tłumoka,deski i zebraczki nie chcę Zrozumiano ? Cooooo ?

Gość gość
Ale mieszkam w Szwajcarii, moze byc? :-)

Gość typowy_januszz
Ja się bym nadawał tylko jest jeden problem, nie mam 180 cm tylko 178 czy to by Ci nie przeszkadzało?

Gość gość
autorko wklej swoje foto i napisz cos o sobie, moze byc z zamazanymi oczami

Gość gość
mam inne zainteresowania i jestem chudzielcem bo przy 183 cm mam tylko 80 kg.

Gość gość
Podnoszę temat. Reszta niech dzwoni po karetkę! Może autorkę uda się jeszcze uratować?

Gość gość
No nie, ty levviatan odpadasz kurd*plu,nudziarzu ! Won !

Gość gość
przykry temat, a najsmieszniejsze w tym jest to, że im kobieta starsza tym bardziej pozbywa się złudzeń, że nie ma ksiecia z bajki, i jak keidys miala jakies wymagania co do wymarzonego faceta, to teraz wydają sie one smieszne... PO 30tce będzie taka łapać byle co, byle tylko byl i ją kochal, szanowal..

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje_
tylko tyle :D ?