Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olololo

miesiaczka escapelle zapalenie pochwy

Polecane posty

Gość olololo

Witam. mam cykle nieregularne, ostatnio tylko zdarzyło się tak że dwa razy miałam regularnie, więc mam podejrzenie że mogłabym i tym razem dostać miesiączkę w cyklu 31 dni czyli jutro - 2 wrzesnia. Tydzień temu mialam z partnerem wypadek - pękła prezerwatywa; zorientowalismy się dopiero po wytrysku. 35h później zażyłam escapelle - objawów po niej brak. Teoretycznie powinnam w czaise tamtego stosunku być po owulacji ale akurat w ten dzień pobolewały mnie jajniki więc jest możliwość że wtedy było jajeczkowanie. Dzisiaj dostałam stanu podgorączkowego - 37,1, dodatkowo od wczoraj mam zapalenie bakteryjne pochwy. 1. Czy stan podgorączkowy może sugerować ciążę? 2. Czy zapalenie pochwy może spowodować przesunięcie miesiączki? Wiem że samo escapelle może zaburzyć cykl, ale chciałabym się może jakoś uspokoić. Dziękuję z góry za odpowiedź!

Gość gość
"1. Czy stan podgorączkowy może sugerować ciążę?" Nie. "2. Czy zapalenie pochwy może spowodować przesunięcie miesiączki?" Teoretycznie tak, ale nie zdarza się to często.

Gość gość
Było bzykanie ze słabym zabezpieczeniem jest ciąża