Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiii

poranne mdłości mnie wykończą

Polecane posty

Gość wiii

zaczynam mieć dość porannych mdłości :o generalnie mdli mnie całymi dniami a od jakiejś 3 w nocy do 8 mogłabym umrzeć tak mi niedobrze :o czy są jakies sposoby na te mdłości? które oczywiscie nie zaszkodzą dziecku. bo zaczynam powoli miec dość wszystkiego. najbardziej marzy mi się spanie całymi dniami. a tu trzeba do pracy jechać, potem wrócić. po powrocie też nie odpoczywam bo mamy w domu remont (wprowadziliśmy się do nowego mieszkania i remontujemy łazienkę, wc, kuchnię. wszystko od początku, od kabli, przez kanalizację, płytki, gładzie, meble... a mi ciągle niedobrze, a łazienki nie ma, sam tynk. i nowe rury ;) a dziś dojdą nowe kable...

Gość gość
od groma tych metod w necie jest :) mnie też męczyły strasznie i to prawie do 5 miesiąca :/ pomagała woda z imbirem albo plaster imbiru do ssania albo kilka łyków pepsi (wiem, że niezdrowa, ale było mi po niej lepiej)

czytałam o imbirze ale ja go nie lubię więc myślę że efekt byłby odwrotny od zamierzonego.. piję pepsi, własnie wydaje mi się że ona mi torchę pomaga