Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdghjjjtygvb

Bol gardla i ucha po wyrwaniu zeba

Polecane posty

Gość gfdghjjjtygvb

o 13 minie 3 doba odkad usunelam prawa dolna 6. Dziaslo juz prawie nie boli, opuchlizna rowniez sie zmniejsza, z rany nic nie wycieka. Niepokoi mnie jednak jedna rzecz, przy przelykaniu boli mnie gardlo i moentami bol dochodzi do ucha. Czy moze miec to zwiazek z zebem czy jesli nie odczuwam innych niepokojacych dolegliwosci to zwykly zbieg okolicznosci?

Gość gfdghjjjtygvb
Moze mi ktos pomoc??

Gość gość
skonsultuj się z dentem który rwał zęba może mieć to zw z rwanie a może ciebie'przewiało' czy coś w tym stylu...po rwaniu organizm ciut osłabiony

Gość gtyghhhhhhy
A czy jesli pojde do innego dentysty to pomoze mi? Bo wyrywalam w wojewodzkiej przychodni, w ktorej jest sporo lekarzy i nie mam pojecia jak ta pani sie nazywa a pozatym jest to dosc daleko ode mnie

Gość gość
no najlepiej pojsc do tego samego ...jak ty nie pamietasz to ni z pewnością 'pamietaja' ciebie...przeciez to byla wizyta...podasz swoje dane i godzine wizyty i bedzie wiadomo u ktorego denta to bylo;-) w ost idz do innego ew do laryngologa lub do rodzinnego

Gość fyhnbgyhn
no tak, nie pomyslalam ze przeciez oni maja to wszystko zapisane... Ale pojde rano do rodzinnego, zobaczymy co on powie najwyzej bede musiala pojechac do dent.