Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jego oczy nie wpatrzone

Odpowiedzcie mi proszę na tylko jedno pytanie

Polecane posty

Czy miłość istnieje? Taka prawdziwa miłość ,że obie osoby kochają sa w stanie zrobić dla siebie wszystko, są sobie wierni i oddani? Czy chodzi tylko o to aby nie być samemu i predzej czy później ludzie dobierają się w pary z rozsądku lub 'bo wpadli'...bo każdy kogoś ma i prejsa otoczenia bo tak wypada...

Miłość o jakiej mówisz to nie tylko m+k ale jeśli o taką ci chodzi to tak istnieje. Titanic jest tego najlepszym przykładem. Kobiety które zostawały na pokładzie ze swoimi mężami i nie chciały się ewakuować.

To film. Ja pytam poważnie. Spotkała Was taka miłość?

Film to twoi starzy oglądali chyba jak cię robili i to jakiś niskobudżetowy dramat sensacyjny. Titanic czyli brytyjski transatlantycki parowiec to nie film - to fakty.

Gość gość
według mnie tak.jednak najcześciej bez wzajemności :-(

zadna milosc nie istnieje. to co nazywamy miloscia to chwilowe zauroczenie (nawet kilkuletnie) a potem przyzwyczajenie, wygodnictwo i temu podobne. to co istnieje to jest to, ze sie kogos lubi. tak, to istnieje!

Nie wiem czy mogę słówko bo dla żony życia na szwank wystawiać nie było potrzeby ale z mojego skromnego doświadczenia (25 lat małżeństwa) wiem że jest możliwość taką miłość napotkać . Mnie się udało , bywało różnie - biednie ,oszczędnie , smutno ale do dziś kochamy się jak nastolatki . Wam też tak życzę .

Gość gość
To zależy co masz na myśli pisząc "wszystko".

Jeśli chodzi o tą jednostronną to wiem że istnieje bo sama kochałam i kocham ale pytam o wzajemność.

Przeczytałaś co napisałem do dziś kochamy się jak nastolatki . Wam też tak życzę .

Gość mala miiiiiiiiiiiiiiiiiii
istnieje ,ale zazwyczaj wszyscy nie mogą strawić własnego towarzystwa i na szybkiego się wiążą a potem są niezadowoleni

Gość gość
Nie istnieje, tylko kobieta jest w stanie kochać...dla faceta to tylko pożądanie :(((((( a żenią się tylko po to żeby mieć w domu co do wy........... Nic więcej w tym nie ma.