Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliz dont goł

czy wy kobiety jeśli zadrosciecie czegos drugiej kobiecie to nie lubicie jej

Polecane posty

Gość pliz dont goł

chodzi mi o to, ze wasza np. kolezanka ze szkoły wypiękniala, jest szczuplutka, ma własną firmę, dobrze zarabia czy to was wkoorwia? na tyle ze nie chcecie się z nią kumplować, bo np. krew was zalewa, ze ona jest bogata a wy nie? tylko proszę o szczere odp

Gość gość
to zależy, jeśli to byla koleżanka którą lubiłam to nie robi mi to różnicy albo cieszy mnie jej sukces, ale jeśli był to ktoś kogo nie cierpiałam to wkurza mnie to.Ale akurat u mnie jest tak,że laski których nie cierpię są brzydkie jak noc i wypięknienie im nie grozi, a te którym zazdroszczę urody i wszystkiego też są tak piekne,że juz bardziej nie mogą :P

Gość pliz dont goł
dodam ze ta kolezanka była w szkole biedna i brzydka ale była przez wszystkich lubiana

Gość gość
Moim zdaniem to co opisujesz to oznaka jakichś strasznych kompleksów i braku pewności siebie. Ja mam koleżankę, która bardzo się wylaszczyła przez ostatni rok, schudła 10 kg, zmieniła fryzurę i nie mogę wyjść z podziwu, ciągle ją chwalę jak wypiękniała. Jeśli ktoś się nie wywyższa z tym, co ma to nie widzę powodu do negatywnych uczuć.

Gość gość
Poza tym uważam, że jeśli ktoś jest szczęśliwy we własnym życiu to nie wkurza go szczęście innych. Tyle w temacie :)

Gość tak to bywa
nie mam komu czego zazdrościć , więc nie...

Gość gość
Nie wkurza mnie szczęście innych, nie jestem ograniczona.

Gość pliz dont goł
no wlasnie... te mądre, które już tez cos osiagnely nie są zazdrosne ale te głupsze...

Gość gość
trudno samemu określić się,i powiedzieć sobie jestem''ładna'' tego nie wiem to jest też rzecz gustu innych,ale czasami mam wrażenie że niektóre kobiety w moim wieku, patrzą na mnie z taką nienawiścią,czuję się wtedy niezbyt komfortowo.Ja nie oceniam urody innych,dla mnie istotne jest charakter,zachowanie,komunikowanie się z innymi.Cenię kobiety mądre ,szlachetne.

Gość gość
Nie.