Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile lat miałyście podczas pierwszej wizyty u ginekologa

Polecane posty

Gość gość
17 lat do dziś pamiętam: gin: Pierwszy raz u ginekologa? ja: tak, pierwszy gin: nie martw się, ze mną nie będzie bolało :D

Gość Marvola
Mam 25, jeszcze nie byłam

Gość gość
Marvola i tak np mama albo koleżanki jak rozmawiacie pytają, gadaja to co mówisz? Otwarcie, że Ty jeszcze nie byłaś? Ja mam 22lata i też jeszcze nie bylam. Od roku mówię sobie, że pójde, za umówię wizytę i w końcu pójdę bo miesiączki mam strszanie bolesne i często mam skrzepy. a i tak dalj nie byłam

Gość gość
15 lat zawsze chodzę do kobiety ginekologa

Gość gość
21 (nie byłam znaczy się ale we wrześniu już się wybieram, sprawdzić czy wszystko ok).

Gość gość
mam 30 i tez nie byłam

Gość gość
ja zawsze do faceta ginekologa, (2x byłam u kobiety i badanie robiły w sposób bardzo bolesny jak rzeźnik, natomiast faceci o dziwno mają to wyczucie :D) ogólnie jeśli idę do jakiegoś lekarza to tylko do faceta, kobiety nie nadają się na lekarzy, beznadziejne są

Gość echno
Ja mam 24 i nie byłam i się wybieram od dwóch lat, bo mi koleżanki kazały. Wiem, że by wypadało ale jakoś nie mogę. Jak se znajdę chłopaka na stały seks, to zabiorę go ze sobą :) bo nie lubię sama chodzić w obce miejsca do obcych ludzi.

Gość gość
Ja zawsze chodze do kobiet i nigdy mnie nic nie bolało, nawet gdy byłam dziewicą.

Gość gość
Jak se znajdę chłopaka na stały seks x x to po przygodnym sexie tym bardziej wypadałoby się zbadać :O

Gość gość
23, jestem z siebie dumna, że się w ogóle przemogłam. powiedziałam 1-2 koleżankom to mnie poniżały z tego powodu, że jestem nienowoczesna, a ja mam blokady psychiczne odnośnie seksu w ogóle, więc to był dla mnie horror w ogóle o tym pomyśleć.

Gość gość
ja mam 24 i jeszcze nie byłam :)

Gość Marvola
Mama mi mówi, że powinnam się przejść, a koleżankom nie opowiadam o takich sprawach. Nie mam faceta, nie uprawiam seksu, więc nie widzę potrzeby, dla której mam iść i się obnażać przed kimkolwiek. Stracę dziewictwo, to pójdę. Czyli, raczej w życiu ginekologa nie zobaczę.

Gość anielkaa27
Ja gdyby nie problemy z miesiączką pewnie też bym nie poszła. Byłam po raz pierwszy w wieku 16 lat bo miałam plamienia między miesiączkami.

Gość gość
Ja mam 25 i także nie byłam, mam plan pójść z chłopakiem. Obecnie od 6 lat jużnie jestem ddziewicą mam stałego partnera i jakoś nie było okazji na wizytę u doktorka :)

Gość ona123123
diewczyny nie bójcie sie tych wizyt, ja bylam pierwszy raz gdy mialam 18 lat, przezylam to normalnie jak wizyte u kazdego innego lekarza,, wtedy wszystko bylo ok, wiec nie spieszylam sie z nastepna, do czesu... gdy zaczals trasznie bolec mnie brzuch i ledwie przezywalam miesiaczki (pomagal mi tylko ketanol) po wizycie (ponad 3 lata od pierwszej) okazalo sie ze mam torbiel 14 cm, dzis wiem ze to przez moje zaniedbanie i odkladanie wiozyt kontrolnych u ginekologa, w trakcie oczekiwania na operacje badalo mnie wielu lekarzy , w szpitalu rowniez i po operacji i ciagle badania kontrolne , dlatego nie odwlekajcie tych wizyt z powodu wstydu czy lenistwa, badajcie sie!! ja załuje ze nie zadbalam o siebie wczesniej, teraz grozi mi bezplodnosc ale lecze sie i walcze, a badania w gabinecie w lekarza kontrolne to nic co przeslzam w szpitalu czy badania na okolicznosc operacji (gdy w sali patrzy na Ciebie 10 osob) badajcie sie , dbajcie o siebie! :) nie odkladajcie wizyt, szczegolnie gdy czujecie ze cos wam dolega

Ja mam 25 i także nie byłam, mam plan pójść z chłopakiem. Obecnie od 6 lat jużnie jestem ddziewicą mam stałego partnera i jakoś nie było okazji na wizytę u doktorka :)

Gość Marvola
Mnie by tam bezpłodność nie przeszkadzała, wprost przeciwnie. Nie pójdę, póki nie zacznie się dziać coś złego, albo póki nie znajdę sobie partnera i nie stracę dziewictwa. Na to drugi mam mikro szanse, więc...

Gość gość
15 bo zaszłam w ciążę.

Gość gość
miałam 20, prawie 21 :P

Gość ona123123
Marvola glupoty gadasz!!! kazda kobieta z czasem czuje potrzebe bycia matka, nie wolno tak mowic, ja tez lekcewazaco podchodzilam do tych spraw do czasu gdy zaczely sie problemy, wtedy uswiadomilam sobie co jest dla mnie wazne a wazne jest zdrowie, nawet jesli nie planujesz bycia matka zrob to dla siebie, zadbaj o swoje zdrowie i swoja kobiecosc, to cenny dar :)

Gość gość
Ja miałam 15. Poszłam, bo rozpoczęłam życie seksualne z moim partnerem.

Gość gość
18 lat, a namówiła mnie moja młodsza koleżanka :) Teraz już ginekolog nie jest dla mnie niczym wstydliwym, ale cieżko było się przełamać :P

Gość gość
ja w wieku 20 lat przestałam mieć miesiączkę, nikt sie o tym nie dowiedział a ja sie cieszyłam, w wieku 21 wspóużyłam i nie musiałam sie zabezpiecac wiedziałam że brak okresu = bezpłodnosc , teraz mam 23 lata i moj chlopak chcialby abym miala dzidzi a ja nie powiem mu

Gość Marvola
ona123123 - nie każda! Ja nie chcę, nie chciałam i nie zechcę.

co to za jakieś debilne uzasadnienie, że trzeba się badać, by móc płodzić? c**j tam, że mogę mieć raka, najgorsze,że płodzić nie będę mogła!