Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko polknęlo kilka gum orbit

Polecane posty

Gość gość

kurde,ale ze mnie matka, zostawilam otwarta torebke, a dziecko dorwalo sie do gum orbit mietowych, nie wiem ile zjadl, ale kilka, moze ze 3,4. Czy coś mu będzie??? pomocy

Gość znamy sie
a w jakim jest wieku

Gość gość
Brzuch go co najwyżej rozboli ,ale to też zależy ile jej zjadło ,a w ogóle ile ma lat bo jak małe dziecko zjadło dużo gumy to może też przewód pokarmowy zablokować a konsekwencje mogą być nieprzyjemne .

Gość gość
rok i 4 miesiace,jak myslisz??

Gość gość
Ja bym do chirurga na płukanie żoladka poszła

Gość znamy sie
bez przesady... Ty chyba nie wiesz co to plukanie zoladka. Zadzwon do jakiegos pediatry i sie zapytaj, ale wydaje mi sie ze nic nie bedzie, takie dzieci to rozne rzeczy potrafia zjesc.

Gość gość
wlasnie dzwonolam, powiedzial lekarz,ze nic nie powinno sie dziac.... Boże jak ja się boje:(:(:(

Gość gość
może dostać sraczki bo duże spożycie gumy powoduje wlasnie sraczke. także się nie martw

Gość gość
wg mnie jesli sie nie zadlawil podczas samego przelykania, to juz sie nie powinno nic zlego dziac

Gość gość
Ale wy matki głupie jesteście!!!!! Najlepiej od razu na operację! Nic dziecku nie będzie

Gość gość
pogryzł i polknał.Lekarz powiedzial,że moze go brzuszek bolec. Beznadziejna matka jestem,że nie upilnowalam:(:(

Gość gość
nie jestes beznadziejna, nikt nie jest w stanie wszystkiego upilnowac, jestem matka i mam synka 14 miesiecy wiec wiem co mowie.

Gość gość
Jezu jakby nie patrzec to guma orbit jest srodkiem spozywczym. My w dziecinstwie ssalismy folijki z cukierkow az zeszla z nich cala farba lub zawijalismy grafity z kredek do gumy do zucia aby byla kolorowa. I nic nam nie bylo od tego syfu wiec co mialoby sie stac dziecku kd zjedzenia kilku gum orbit? Najwyzej biegunka. Albo gora zwroci. Wyjdzie to z organizmu tak czy inaczej wiec bez obaw. To nie pieniazki czy baterie.