Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bydgoszczanin1984

Apelujmy w sprawie procesu Kasi W proszę was dobzi ludzie w wpis

Polecane posty

Gość bydgoszczanin1984

Poniższa treść to treść którą wcześniej napisałem aby otworzyć wam oczy. Napisałem to zanim zapadł wyrok a teraz kopiuję z mojego wniosku! Proszę przeczytajcie to i otwórzcie oczy ! To nie po Bożemu! To nie katolickie. Apelujemy. Proszę podpiszcie się pod tym kto apeluje o łagodniejszy wyrok :C Może ktoś przyjmie te wpisy........................... Przykro jest mi stwierdzić ale Pani Katarzyna W. ma mierne szanse na wyjście z tej całej sytuacji. Przemówienie adwokata Pani Kasi było bezduszne. To co powiedział mało uzasadnione. Gdyby naprawdę chciał jej pomóc oprócz wniesienia o uniewinnienie mowa była by inna. Bardziej zaargumentowana. Sprawa Pani Katarzyny jest bardzo podobna do tej sprawy sprzed 2000 lat. Wtedy też odbył się sąd , a opinia społeczna była głodna śmierci. Dziś jest podobnie. Sprawa nagłośniona medialnie. Pani Katarzyna naparwdę nikłe ma szansę na to by wyjść cało z tej sytuacji. Sądy w Polsce są obgadywane , a jest to jedyna możliwość aby ludzie spostrzegali sądy inaczej - " sparwiedliwiej " - choć nie nazwał bym tego w ten sposób. Gdyby za ławą oskarżoncych Siedziała Pani Katarzyna W. , ale nieznana przez " publikę " - wyrok byłby zdecydowanie inny. Łagodniejszy. Wydaje mi się że sąd nadal nie zebrał dowodów oczyszczającycch ją z zarzutów , więc nie ma co mówić o " wolności ". Jeżeli było by tak sąd pokazał by ludziom w Polsce że pomylić idzie się łatwo , ale niestety tak nie jest. Czy wyrok zapadnie dożywotni tak jak wniósł prokurator ? Jeżeli stanie się tam stwierdzę z wysokim przekonaniem że sądy na świecie są obłudne i liczą się tylko same ze sobą i własną karierą. Ponieważ niejeden zabił , a nawet i seryjni mordercy z premedytacją a nie trzymali takich wyroków. Ta dziewczyna jest młoda , a za młodością idzie głupota. Bała się , a nawet jeżeli zrobiła - żałuje. Ten wyrok ją zabije. Wiem że wy tego chcecie. Jesteście żądni krwi tak jka to było 2000 lat temu. Ale ja powiem wam że gdyby sparwa ta tyczyła się w okół waszych matek , rodzin , partnerów nie bylibyście tak skorzy do zadania ciosu. Wracając do tematu jaki zapadnie wyrok ? Jednoznaczny - jeżeli nie uniewinnie ( nie stanie się to ) Będzie kara , wielka kara dla tej Pani. Ale nie dlatego że sąd tego chciał ( niczym piłat ) tylko dlatego że ludzie tego pragną. Bo przypominam wam obłudnicy i wampiry. Ona jest młoda i to była pierwsze jej przewinienie , a do końca i tak nie jest powiedziane że to zrobiła.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować