Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sEDZIA anna marian wiesołofska

moim zdaniem kAsIA W dostała nagrode a nie karę no posluchajcie

Polecane posty

Gość sEDZIA anna marian wiesołofska

chcac niechcac zyje w tym parszywym kraju i jestem widzem tego widowiska... Postawmy kilka pytan i jedną TEZĘ :) 1.Dlaczego temu kutasowi -Bartkowi sie udalo...i jest niewinny? byl jej męzem,mieszkal z nią....znał ją X lat.,napewno wiedzial o jej schizach czy tym ze nie ma instynktu....a takiego udaje niewiniaka ze on nie wie z kim sie ozenił ,jakie ona miala mysli..jakie poejscie...jakie zycie...ze nawet nie wiedzial ze ona nie ma matury....Dlaczego ten kutas widzac patologię jej zony czy niechęc...nie zalatwił jej psychologa czy nianki do dziecka??? 2.Ktos na sali rozpraw opowiedział caly trudny zcyiorys Katarzyny... JEJ BIOLGOCIZNA rodzina patologiczna,dysfunkcjna..UBOGA (!!) .bez uczuc,bez poczucie bezpiecznetwa,milosci,bez wzorcow...alkoholizm jej ojca (pewnie ona ma syndorm DDA )libacje,znecanie sie,agresja matki,problemy w liceum....niezdana matura...zalamanie na zyciowym zakrecie...Porazka i brak wsprcia.DZIEWCZYNA W WIEKU 19 LAT NIEZDAJE MATURY I NIE WIE CO DALEJ....brak jakiegokolwiek wsparcia i planow na przyszlosc (nie pracuje i nie studiuję a zachodzi w ciąze)...:O ma nóz na gardle...Nie jest gotowa na macierzynstwo ani fizycznie ani psychicznie ,ani materialnie ,ani spoelcznie ani inaczej... Nie mogę oddac dziecka do bidulca ,bo kocham Bartka....ale nie mogę pozwolic by moja znienwidzona matka mi sie wtracala,ale jest mi ona potrzbna bo bez niej nie mam na zycie.Konflikt tragiczny.:O Dziewczyna BADANA KILKA RAZY PRZEZ PSYCHIATROW-CHOC MIALA PROBY SAMOBOJCZE.... NIE MA ZADNYCH OBJAWÓW CHOROBY PSYCHICZNEJ ,JEST POCZYTALNA..."TYLKO" JEST OKRESLANA PRZEZ LEKARZY JAKO ASPOLECZNA...:O dziewczyna ktora po smierci corki (wypadek czy morderstwo nie wazne) chce isc do kina i przez XX tygodni pozuje w medich na gwiazdę Rocka...:O ostatnie slowo: POMYSLCIE SOBIE czy zdeprawowoana 23 letnia kobieta...ASPOELCZNA,bez wartosci,bez empatii,bez ambicji,bez perspektyw,bez wiezi rodzinnch..bez wiezi spolecznych,.bez chcęci do szkoly,nauki,pracy...bez zadnych srodkow do zycia...bez wyrzutow sumienia czy taka dziewczyna nie mogla TRaFIĆ LEPIEJ NIZ DARMOWE 25 LETNIE WCZASY W CIEPLEJ CELI ?????? :D BEDZIE MIEC lozko,pokoj,jedzenie,swietlice,telweizję,terapię.Bedzie jej tam bezpiecznie.Napewno sie zaprzyjazni z jakąs dzieciobojczynią....życie jak w Madrycie :) czego chciec wiecej?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować