Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrokowiec

co sądzicie o prokuratorze sędzim adwokacie skazanej Katarzyny W czy wyrok ma

Polecane posty

Gość wyrokowiec

właściwe uzasadnienie? Według mnie prokurator to taka męska c**a, sędzia wydał wyrok taki jaki mu kazali, w końcu z mediami sie nie dyskutuje, zresztą Waśniewska zakpiła z wymiaru niesprawiedliwości a tego sie w PL nie wybacza

Gość wyrokowiec
obserwując relacje, właściwie najrozsądniej argumentował adwokat, prokurator widać nie pewien swojej wartości, musiał byc wyśmiewany w szkole ;) siła forsował swój sukces, sędzia jakiś dziwny, najbardziej uderzyło mnie to że nie dopuścił do powołania nowych biegłych, fachowców w sprawie, zaś ci co wydali dotychczasową opinie siła bronili swojego dzieła które niekoniecznie, a raczej wątpliwie było zasadne

Gość gość
prokurator dobry fachowiec a nie żadna d**a! Przedstawił konkretne jasne dowody oparte na prawdzie , sądzia bardzo zrównowazony człowiek. D*pkiem to okaząłł sie wyłącze iadwokat skazanej :D

Gość wyrokowiec
dziwnym wydaje sie także ze prokurator w wywiadzie stwierdził ze nie jest pewien winy W, podobną niepewnością posłużył się sędzia, jednak wbrew temu później twierdził, przecząc swojej wcześniejszej wypowiedzi ze ma 100% pewności, jak dla mnie żenada.... obserwując od początku rozwój sprawy, po takiej nagonce WP i innych mediów nie mogli nie skazać Waśniewskiej

Gość gość
adwokat to zjeb, p******il bez sensu

Gość wyrokowiec
oglądam cały materiał gościu i odnoszę zupełnie inne wrażenie, prokurator to c**a a sędzia kretyn, ale widać sprawia ci przyjemność droczenie sie

Gość wyrokowiec
to sobie sraj podszywie, powodzenia i smacznego. czy ktokolwiek znalazł domniemane narzędzie zbrodni??, nie ma narzędzia nie ma zbrodni

Gość wyrokowiec
tak, ja mam narzedzie takie czyli gowno mojej d***e

Gość wyrokowiec origin
masz niezła zabawę z tym gównem Tuskowy pomiocie, masz z tego kasę czy jesteś tak głupi ze pyskujesz za za friko

Gość gościux
że oni tak niezawiśli , że aż w siusiaku strzyka