Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaaA23

wybrał inna młodszą ładniejszą mądrzejszą

Polecane posty

Gość lauraaaaaA23

jest mi tak źle. spotykałam się z pewnym facetem (23l.) myślałam, że na prawdę się dogadujemy, że podobam się mu, że coś do mnie czuje i coś z tego będzie. a okazało się, że poznał jakąś młodszą cizię (20l.) która jest ładniejsza, zgrabniejsza. ja jestem niska i trochę przy kości, ona może z 180cm, szczuplutka figura modelki, w dodatku studiuje jakiś techniczny kierunek. ten facet też inż. ma już dobrą pracę,a ja jestem fryzjerką. cholera ale jestem zazdrosna. dlaczego mnie odrzucił, czy tylko liczy się ładna gęba???

Gość lauraaaaaA23
dlaczego życie jest takie do bani. czy mi nic od życia się nie należy?

Gość gość
Należy się. Ale nie ten.

Gość pipekznipek
poszukaj sprzedawcy z budki z kebabem przy tuszy. inzynierów zostaw.

Gość gość
ja też bym chciał mądrzejszą i ładniejszą

Gość gość
Albo prowo,albo naprawde fryzjerka ...

Gość gość
i o czym ty byś z tym inż. gadała? :D

Gość gość
a ja kocham wszystkie fryzjerki! :)

Gość ale taka jest prawda
trzeba szukać na swojej półce i nie mieć o to żalu

Gość prawik_pospolity
ja słyszałem, że fryzjerki czasami robią klientą pauki może on też coś słyszał ?

Gość gość
Inzynier dla inzynierki, lekarz dla lekarki. Takie powinny byc zwiazki i przewaznie tak sie ludzie lacza. Te facet by sie Ciebie wstydzil wiarzac sie z Toba. W jego towarzystwkie ludzi z technicznym wyksztalceniem to bys zablysnea jedynie glupota. Sama jestem po kierunku technicznym i same pary sie tworzyly na uczeni bo to sa ludzie z perspektywami ktorzy beda miec raczej dobra prace oboje kobieta i mezczyzna a nie ze facet bedzie tyrac na babke cale zycie.

Gość gość
młodsza, ładniejsza i mądrzejsza, sama sobie odpowiedziałaś!

Gość gość
Ale humanista i inzynier tez pasuje:)

Gość gość
Ale humanista i inzynier tez pasuje O Boze w zyciu bym sie z humanista nie zwiazala sama bedac inzynierem a jestem. To jest zupelnie inny tok myslenia. Bysmy sie nie dogadali.

Gość gość
Tak , Wlasnie tacy po studiach tak patrza.. Ty nie masz takiego wyksztalcenia jak on wiec won! CWELE i tyle !

Gość lauraaaaaA23
czy tylko tak się ludzie dobierają w pary, z perspektywy wykształcenia i statusu społecznego? to, że nie jestem po studiach nie czyni mnie gorszą od tej co studiuje. jest dużo mieszanych związków pod tym względem.

Gość gość
Hahahahahahaha to w takim razie masz jakis problem emocjonalny ;) Ja sie dogaduje ze wszystkimi ;) Poza tym studia to tylko studia - pic na wode;)

Gość gość
Tak , Wlasnie tacy po studiach tak patrza.. Ty nie masz takiego wyksztalcenia jak on wiec won! CWELE i tyle ! ****** Nie cwele tylko z jakiej paki taki faceta ma tyrac na kobiete cale zycie, bo ona byla za glupia na dobre studia. To normalne ze poszuka kogos ze swoich studiow i moze nawet w przyszlsoci beda mogli razem firme budowlana/projektowa zalozyc.

Gość gość
Laura oczywiscie, ze nie ;) Nie sluchaj ich ;) Ale masa ludzi laczy sie z podobnymi sobie - podobny status materialny, wyksztalcenie. Dla tych ludzi zwiazek i malzenstwo to UKLAD a nie prawdziwa, ludzka relacja ;)

Gość trala la la la la
Hahahaha :D dobre :D "Te facet by sie Ciebie wstydzil wiarzac sie z Toba. W jego towarzystwkie ludzi z technicznym wyksztalceniem to bys zablysnea jedynie glupota.(...) to sa ludzie z perspektywami ktorzy beda miec raczej dobra prace." Hahaha :D ty chyba życia nie znasz :D pogadamy za kilka lat jak skonczysz studia i zaczniesz szukać pracy :D do tego jako kobieta po kierunku technicznym spotkasz się ze szklanym sufitem na rynku pracy ale żyj jeszcze fikcja :D

Gość gość
Tyrac na kobiete;D? A wiesz ile fryzjerka potrafi wyciagnac:D? Czasem wiecej niz inzynierek haha

Gość gość
alez mial prawo wybrac kogo chce ty tez masz prawo wybrac kogo chcesz

Gość lauraaaaaA23
nie mówcie, że facet będzie na mnie tyrał, bo ja sama mam pracę, w przyszłości planuję założyć swój zakład. prędzej ona pracy nie znajdzie, patrząc na sytuację gospodarczą naszego kraju...

Gość gość
W d****h sie tym studenciakom poprzewracalo haha:D ja tez sknczylam studia, ale moim autorytetem jest kolega ktory rzucil na ostatnim roku techniczne studia bo stwierdzil, ze go to nie bawi:D i ogarnal sie lepiej niz 95% ludzi z technicznym wyksztalceniem;)

Gość lauraaaaaA23
tak, miał prawo wybrać kogo chciał, to po co się ze mną umawiał, i robił mi nadzieje? znalazł sobie lepszą, to ja w odstawkę?

Gość gość
jezu jakie banialuki.................. mój mąż robi doktorat, ja mam wykształcenie srednie i juz 5 lat jestesmy razem, nikt sie mnie nie wstydzi wrecz chwali! Nie czuje sie gorsza ani głupsza baaa nawet nie jestem jakąś seks bombą! Wwalić frajera!nie przejmuje sie ten to inny!

Gość gość
mężczyźni muszą się mierzyć codziennie z odrzuceniami i możliwością porzucenia więc nie użalaj się teraz nad sobą i nie becz tylko zakasaj rękawy i bierz się do roboty.

Gość gość
laura;) ja mysle, ze tu wyksztalcenie za duzo nie ma znaczenia. Po prostu Cie rzucil i juz;) Moj tez mi narobil nadziei i sie wycofal;) oni czasem tak robia;) ja wole 100 razy pomyslec za nim dam komus nadzieje ;)

Gość gość
Hahaha smiech.gif ty chyba życia nie znasz smiech.gif pogadamy za kilka lat jak skonczysz studia i zaczniesz szukać pracy smiech.gif do tego jako kobieta po kierunku technicznym spotkasz się ze szklanym sufitem na rynku pracy ale żyj jeszcze fikcja smiech.gif ***** Studia skonczylam 6 lat temu. Obecnie pracuje jako kierownik budowy. Mam tez uprawnienia projektowe wiec projektowac tez moge. Ale Ty i tak nie wiesz o co chodzi!! Drugi raz podjelabym te same studia mimo ze bylo ciezo to warto!!!

Gość gość
I czasy sie zmieniaja wiele jest kobiet na budowie, ale Ty jestes za glupi/a na to. Nawet bys tego nie dostrzegl/a.