Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest miec brzydkie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Niestety nie wszystkie dzieci sa ladne, boje sie ze moje dziecko bedzie brzydkie, napiszcie rodzice brzydkich dzieci, jak sie z tym czujecie.

Gość 0 Terenia 0
Brzydcy ludzie nie powinni się rozmnażać 🖐️

Gość gość
ja mam takiego, każę mu zakładać maskę na twarz:( ale obawiam się, że ją zdejmuje jak wychodzi z domu i sąsiedzi widzą, że to od nas:(

Gość 0 Terenia 0
Ja takie strasznie brzydkie mam-moja kopia .

Gość gość
Rodzice brzydkich dzieci czesto wmawiaja im,ze sa sliczne a potem wyrastaja na pasztety z wielkim ego ;)

Gość 0 Terenia 0
04.09.13 [zgłoś do usunięcia] 0 Terenia 0 Ja takie strasznie brzydkie mam-moja kopia . X Nie mam bachorów podszywie :D 🖐️ Ale gdybym miała byłyby dziecięcymi modelami, takie ładniutkie by wyszły :classic_cool:

Gość gość
no ale nawet jak rodzice beda wmawiali im ze sa piekne to spoleczenstwo i rowiesnicy beda mowic co innego , czy nie szkoda wam waszych dzieci ze moga byc nieszczesliwe?

Gość 0 Terenia 0
Jak bazyle decydują się na dzieci, to muszą przygotować worek pieniędzy na ich poprawki i operacje plastyczne w przyszłości 🖐️

Gość 0 Terenia 0
O bachorach nikt nie pisał,potworze !

Gość gość
zapytaj rodzicow swoich :P

Gość gość
Ja jako brzydka nastolatka nie lubiłam, gdy w domu mówiono mi, że jestem piękna. Najpierw się nasłuchałam w gimnazjum śmiechów, krzyków pod znakiem 'nasza brzydka koleżanka', a później w domu mówiono mi, że jestem ładna. Nienawidziłam tego. Ale przynajmniej jak przyszła odpowiednia pora, to rodzice w sumie bez dyskusji zafundowali mi operację plastyczną nosa- bo to on był punktem strategicznym mojej brzydoty. Tak poza gimnazjum już nie mówiono mi, że jestem brzydka, tylko zwracano uwagę na duży nos. W końcu po latach męczarni jestem zadowolona ze swojego wyglądu :) Właśnie tak się czuje brzydkie dziecko- koszmarnie. I jest świadome tego, że jest brzydkie.

Gość gość
wlasnie, boje sie ze nawet jak bede mu mowic ze jest piekne, ludzie wszystko zepsuja!

Gość gość
Rozumiem, że swiadomie nie zdecydujesz się na macierzyństwo, co najwyżej adopcja wchodzi w rachubę? Nie pytam złośliwie.

Gość CycochiDupoch
ale macie tematy hahaha czopy ;D

Gość gość
Moja kolezanka ma nadwage 20kg,tradzik i cienkie,tluste wlosy i wydaje jej sie,ze moglaby byc modelka, bo rodzice jjjej wmawiali urode ...zycie zweryfkikowalo - ma 22lata i nigdy zadnego chlopaka ;p

Gość gość
adopcja to tez ryzyko, chyba ze bym znala biologicznych rodzicow i widziala jak wygladaja. Niestety musze szukac pieknego mezczyzny ale z moja watpliwa uroda nie jest latwo.

Gość gość
Ja też jeszcze nie miałam chłopaka, tak mi czasy dużego nosa obniżyły samoocenę, że nie umiem wejść w relację z żadnym chłopakiem. A jestem już na studiach.

Gość gość
wlasnie chcialabym poznac opinie rodzicow tej dziewczyny z tradzikiem i nadwaga , jak oni sobie radzili z takim brzydkim kaczatkiem, jak jej wmawiali ze jest piekna to sami w to wierzyli czy poprostu a klamali?

Gość CycochiDupoch
no tak same pasztety na tym forum brzydkie i bez d**y i cycek ... ;p

Gość gość
naprawde nikt z was nie ma brzydkich dzieci??

Gość CycochiDupoch
dobra morda juz z tym i ogarnij sie kobito v d***e ci sie poprzevracalo??

Gość gość
Bez cycków jak już, tępaku. A dlaczego nie adoptowac brzydkiego? Jak już ktoś takie zrobił, to trudno. Grunt żeby samemu świadomie nie produkować brzydkiego. Inna sprawa, że to co ,,wyjdzie" to loteria. I z pięknych może się zrodzić potworek...

Gość CycochiDupoch
Morda kobiety lepiej pokazujcie cycuszki jak macie co pokazać...

Gość gość
Wypad idioto na red tube'a.

Gość CycochiDupoch
co jestes brzydalem i nie możesz sie pogodzić z tym że faceci uwielbiają piękne kobiety i duuże cycuszki i odstające d*pcie:)

Gość gość
Nie jestem brzydalem, nie mam wielkich cycków, ale są całkiem spoko, a tyłek mam duży i odstający, wszechwiedzący mądralo. A i gdzieś mam co lubią faceci. Mogą sobie lubić nawet smród własnych skarpet - ni ziębi mnie to ni grzeje.

Gość CycochiDupoch
smród własnych skarpet? fuuu i tu masz odpowiedź dlacego cie nikt nie chce ... ;] tak tyłek masz duży bo pewnie lubisz fast foody ; P

Gość gość
A cycki z czego się składają? Z samego tłuszczu, nieuku. A więc cycki też mogą być od fast-foodu, tępy łbie.

Gość gość
I co nie przyszło Ci do głowy, że wielkie cyce to w takim samym stopniu efekt diety fast-foodowej jak wielki tyłek? Jednej lasce idzie w cyce innej w tyłek.

Gość CycochiDupoch
hahaha no tak to jest fakt, ale tamta co pisze o smrodzie skarpet to niech sie zapadnie pod ziemie lepiej pewnie mieszka na 1000 wsi i siedzi sama jak palec jak wypisuje takie posty wieśniara jedna ; D