Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy hit w Polsce BUJAJ SIE BUJAJ SIE

Polecane posty

Gość gość

slyszeliscie juz?

Gość gość
Bujaj się z takimi hitami!

Gość gość
Bujaj się bujaj się nie zobaczysz więcej mnie, bujaj się bujaj się tak bez końca, i ja też bujam się nie zobaczysz więcej mnie, bujam się bujam się tak bez końca! uuuu bujaj się uuuu Za wszystko co zrobiłaś, że mi nie wybaczyłaś, za wszystkie twoje płacze, ja też ci nie wybaczę. Dlatego bujaj się bujaj się nie zobaczysz więcej mnie, bujaj się bujaj się tak bez końca, i ja też bujam się nie zobaczysz więcej mnie, bujam się bujam się tak bez końca! bujaj się bujaj się bujaj się uuuu bujaj się uuuu Za wszystkie twoje żale, dziś nie żałuje wcale, ja zawsze byłem skromny, od dzisiaj jestem wolny. Dlatego bujaj się bujaj się nie zobaczysz więcej mnie, bujaj się bujaj się tak bez końca, i ja też bujam się nie zobaczysz więcej mnie, bujam się bujam się tak bez końca! bujaj się bujaj się Bujaj się bujaj się nie zobaczysz więcej mnie, bujaj się bujaj się tak bez końca, i ja też bujam się nie zobaczysz więcej mnie, bujam się bujam się tak bez końca! Bujaj się bujaj się nie zobaczysz więcej mnie, bujaj się bujaj się tak bez końca, i ja też bujam się nie zobaczysz więcej mnie, bujam się bujam się tak bez końca! bujaj się bujaj się bujaj się

Gość gość
hahaha myslalam, ze sam to wymysliles;d a to naprawde istnieje taka piosenka:D chyba tekst napisal w dwie minuty ;D

Gość gość
Piosenka leci non stop w roznych radiach. Ona tanczy dla mnie to juz gowno teraz jest Bujaj sie

Gość gość
własnie jej słucham :) ale te dziewczyny wiją się tam haha a piosnka fajna nawet