Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu z was probowalo narkotykow

Polecane posty

Gość gość

jeśli braliście to jakie? Nie chodzi mi o regularne branie ale ogólnie. Ja osobiście paliłam marihuanę, zdarzyło mi się nawet wziąć koks (nie amfetaminę) bo mnie poczęstowali inaczej w życiu bym nie dała takiej kasy za gram, brałam także tablety i mefedron. Spróbowałam i jak do teraz to tylko lubią sobie raz na jakiś czas zapalić trochę trawki, reszta mnie nie rajcuje, za duże pranie robi w głowie ;)

Gość gość
to ziolo jest narkotykiem? pale nieustannie. od czasu do czasu kokaina (ale droga jest), mefedron tez w porzadku. probowalem oczywiscie amfe i wszelkie odmiany palenia. hasz mi nie odpowiada, tylko skun :) zadnych dopalaczy, albo bron boze dawania po kablach nie probowalem

Gość gość
Ja próbowałam Extasy. Miło wspominam, czasem mam ochotę powtórzyć to doświadczenie.

Gość gość
palilam trawke, hasz, raz wzielam LSD (takie sobie) i bralam amfe. palic nie za bardzo lubilam (choc palilam wtedy papierosy), denerwowoal mnie ten stan po po trawce, ani w te ani we wte, qrwica mnie brala ;) amfa byla calkiem spoko az do pierwszego choojowego zejscia, wiecej nie bralam.