Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z chłopakiem od 3 miesięcy i chce mnie zabrać w podróż do Ameryki Płd

Polecane posty

Gość gość
fajnie ja mam dwóch chłopaków przez internet jeden z hiszpanii drugi z irlandii, niedługo mają mnie odwiedzić w różnych terminach i sobie wybiorę :)

Gość gość
ale moj jest Polakiem :D jestem mile zaskoczona :D i chyba sie zgodze chociaz troche boje : ]

Gość Pilotka_aaa
Radziłabym przemyśleć, czy dobrze go znasz, wiesz o nim wszystko itp. W taki sposób werbują kobiety wywożą na handel, do burdeli itp. Ktoś najpierw zawraca Ci w głowie, udaje zainteresowanie, miłość, a kiedy Ty mu zaufasz - on działa. Oczywiście nie musi tak być, ale ostrożności nigdy za wiele ;)

Gość gość
:P najlepiej poznaj go z jakimiś znajomymi żeby się bał jak coś ci zrobi

fajnie, ale faktycznie - musiz mu ufac i dobrze sie z nim czuc :)

Gość Pilotka_aaa
Haha a co się będzie bał znajomych? Jak ją wywiezie za granicę, to mu tam akurat znajomi podskoczą ;) W dość nietypowy region chce Cię zabrać, więc zastanowiłabym się ;)

moze dawno planowal tam jechac, a teraz cieszy sie, ze w koncu ma z kim :) a nie, od razu same czarne scenariusze ;)

Gość gość
Po prostu taka byla propozycja z jego strony, moze byc tez RPA lub Kanada, tzn spanie pod namiotem w dziczy :D a potem juz normalnie w hotelu takie wakacje. Juz tak robil a ja nawet zagranicą nigdy nie bylam : O

Gość gość
co to znaczy ZABRAC? W jakim sensie? zabiera sie towar albo plecak. Ty sie sama chyba zabierzesz. Chyba,ze ci wszystko oplaca - ale wtedy to faktycznie pachnie handlem zywym towarem.

Gość Pilotka_aaa
Autorka powiedziała, że się boi, więc ją ostrzegamy ;) Wiadomo, może być tak, że faktycznie planował i nie miał z kim ;) a może być też czarny scenariusz ;) Ja bym się zastanowiła czy znam go na tyle i ufam mu, żeby wywiózł mnie na inny kontynent gdzie mogłabym tylko na niego liczyć ;) Poza tym to dość kosztowna podróż więc już na tej podstawie może coś powęszyć, czy ma taką dobrą pracę, że go stać na to itp. takie szczegóły a mogą dać pewien obraz ;)

Gość gość
uważam że powęszyć zawsze dobrze, i zapoznać go z jakimiś znajomymi żeby jacyś ludzie wiedzieli z kim jedziesz

Gość Pilotka_aaa
To jak Ty nigdy nie byłaś, a on Ci proponuje coś takiego, to tym bardziej bym to przemyślała ;) A spanie pod namiotem w dziczy - ... no cóż bywałam za granicą w mniej dzikich terenach i raczej nie zdecydowałabym się nigdy na spanie pod namiotem, a tym bardziej w dziczy

na miot w dziczy .... pocierpam na sama mysl :o ja bym z tych trzech miejsc wybrala ameryke pld. na wojaze, a na stale zamieszkanie to kanade. kanada ma w sobie taki fajny spokoj :)

Gość gość
Jesli chce cie zabrac za darmo = radze uwazac zebys nie skonczyla w burdelu albo jako przemytniczka narkotyków

Gość Pilotka_aaa
Dokładnie, jeśli za darmo to bardziej niż podejrzane. A jeśli nawet nie za darmo, to dowiedziałabym się, gdzie pracuje itp. czy może sobie pozwolić na takie wycieczki ;) Bo jeśli nie to też byłoby to podejrzane ;)

Gość gość
Na początek to jedź z nim w Bieszczady. Spanie w dziczy też może być. A czarne scenariusze też trzeba brać pod uwagę, taki świat. Przykre, ale prawdziwe. Mieszkam za granicą już wiele lat, widziałam to i owo.

Gość Pilotka_aaa
No właśnie niestety taki świat ;)

Gość gość
dokladnie ostroznosci nigdy za dosc, szczegolnie ze dawcow organow ciagle za malo