Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pomalować ciemnobrązowy pokój na beżowo

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, planuje przeprowadzke, chcemy zrobic remont ale pokój, gdzie bedzie sypialnia jest ciemnobrązowy z czarmymi namalowanymi ozdobami. Chcę, żeby w sypialni był kolor beżowy lub podobny i uzyc farby Magnat lub Dulux, Nie chcę dlugotrwalego remontu wiec zastanawiam sie czy mogę nałożyć farbe o kolorze docelowym na tamte ściany, ale boje się o nierówny odcien z powodu czarnych ozdób. Czy jednak muszę najpierw na biało, czy jak?

Gość gość
Myslę że na biało najpierw a potem grunt , by nie przebijało te czarne coś .Ja bym tak zrobiła

Gość gość
a sufit masz zamiar malować na biało? jeśli tak to kup większe wiadro farby (my ostatnio kupiliśmy śnieżkę eko taką w zielono-białym wiaderku i bardzo ładnie kryje, cena ze średniej półki) i przemaluj ściany na biało.

Gość gość
Też mi się wydaje, ze musisz najpierw rozjaśnić białym.

Gość gość
Dzieki za pomoc:) sufity tez oczywiscie beda białe

Gość ekhart
witam. ostatnio przemalowalem ciemny fiolet na kolor blekitny. pan w sklepie doradzil mi zeby najpierw pokryc ciemny kolor farba gruntujaca i tu zastosowalem "Sniezke grunt farba lateksowa biala". i na to poszedl blekit, zadnych przeswitow czy nierownych odcieni. pozdrawiam

Gość gość
Biały grunt śnieżki i zamaluje się spokojnie . Ja w ten sposób zamalowałam bardzo ciemno fioletowe ściany na jasny śmietanowy .