Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscON

czy 35 lat to zapozno na szukanie milosci

Polecane posty

Gość goscON

Mam 35 lat. Wkrotce wracam do polski po kilku latach zycia na obczyznie! Niestety wracam "goly". W jednej chwili stracilem wszystko co mialem. Chwilami mysle sobie ze juz jestem taki stary ze nic dobrego niespotka mnie w zyciu.

Gość tinnitus woman
a co hazard kieszonki wypłukał?

Po zdradzie mojej juz ex niemoglem sie pozbierac. Zaniedbalem prace, popadlem w bardzo duze dlugi az musialem wszystko posprzedawac zeby wyjsc z dlugow. Po tym wszystkim niemoge tam dluzej zostac. Chce wrocic do polski.

Gość gość
j.ebnij się w łeb

Gość gość
bardzo dobrze, zaczynasz od nowa. to dobry wiek na start, jesteś doświadczony i wiesz czego oczekujesz od życia, nie masz długów, zobowiązań. Obróć te złe wydarzenia i zób z nich dobrą kartę dla siebie

Gość gość
Ależ oczywiście że masz jeszcze szansę na miłość. Wszystko jeszcze przed Tobą. Możesz mieć rodzinę. Powodzenia;)

Gość facetos 38
Za późno na szukanie kolejnej kobiety nie jest, ale to co zrobiłeś ze swoim życiem, po zdradzie ex to masakra. Twoja niedojrzałość emocjonalna będzie przeszkodą w kolejnych związkach.

Gość gość
tak dobrze napisał Ci Maciek że jeśli jesteś goły w wieku lat 35 to ciężko bo nie tylko świadczy to o intelekcie ale o naiwności lub nie wiem czym A co oferujesz kobiecie ???? jesteś goły więc co szukasz kogo ? sponsorki szukasz ??? bo chyba nie jakiejś biedy gołej jak ty bo bieda plus bieda to nędza :(

Gość gość
Facetos 38 ma rację, niestety. Coś musisz zrobić z tą niedojrzałością emocjonalną:P

Gość gość
a ja nie jestem ani goły ani niedojrzały, a też nie mogę znaleźć. w polsce bedziesz miał ciężko, bo polki to generalnie księcia z bajki szukają.

Gość gościuuuu
a jak nie szukają to są beznadziejne, szczególnie te po 30 - grube, niezadbane, bez pracy, z dziećmi, mało rozgarnięte, itp.

Gość gość
szukasz ksiezniczki, to sie nie dziw, ze one chca ksiecia....