Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o radę

Brak okresu DRUGI RAZ Z RZĘDU pomiędzy blistrami BONADEA

Polecane posty

Gość Proszę o radę

Witam. Od kwietnia tego roku biorę regularnie tabletki Bonadea, które zapisała mi moja pani ginekolog. Są to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne. Do lipca wszystko było w porządku. Okres występował regularnie, wszystko było w najlepszym porządku, czułam się dobrze. W sierpniu wyjechałam z dziećmi na obóz do Włoch. Zmiana klimatu, jedzenia plus stres związany z bezpieczeństwem dzieci. Byłam przy końcówce opakowania (2 tabletki), które zażyłam. Następnie był tydzień przerwy, gdzie powinno pojawić się krwawienie. Niestety nie wystąpiło. W jednym z dni, kiedy była owa przerwa wystąpił u mnie straszny ból podbrzusza. Zgodnie z tym, co napisane było w ulotce kontynuowałam branie kolejnego opakowania. Po powrocie do kraju zrobiłam sobie test ciążowy, który wyszedł negatywnie. Zaniepokojona tą sytuacją udałam się jeszcze go ginekologa. Pani Doktor powiedział, żebym była spokojnie, że to normalne, gdy cały czas wcześnie krwawienie występowało regularnie. Zapisała mi kolejne opakowania i zapewniła, że teraz krwawienie powinno wystąpić. Niestety nie wystąpiło. W czwartek zrobiłam sobie test, który wyszedł negatywnie. Jutro powinnam rozpocząć nowe opakowanie. Nie wiem czy powinnam? Do ginekologa mogę dopiero się udać w czwartek 12.09. Gorąco proszę o radę.

Gość gość
Organizm zaczął reagować na hormony.Nic się nie przejmuj tylko bierz abyś była zabezpieczona przed ciążą

Gość gość
Bierz dalej, ale w czwartek idź do ginekologa.

Gość Dzięki za odpowiedz
Wielkie dzięki! Bardzo poprawiła mi nastrój Wasza odpowiedź. Zatem jutro tradycyjnie rozpoczynam nowe opakowanie, a w czwartek wizyta u ginekologa. Miłego weekendu!