Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocne mamy co za idiotyczne forum

Polecane posty

Gość gość

http://forum.gazeta.pl/forum/w,615,146597192,146597192,POMOC_BLAGAM.html nie ograniam tego idiotycznego forum... Ludzie tam pisza co sa w ciezkiej sytuacji, zostaja zmieszani za to z błotem. a forum ma słuzyc "pomocy"... Weszłam tam bo ktos zalinkował, czytam i włosy staja deba na głowie. Babka i nicku Irena-maria prosi o pomoc, jest po 50, a te jej proponuja zakup prezerwatyw, bo ma 5 dzieci. Straciła prace w Tesco, facet od niej odszedł... Nie ogarniam jak mozna byc tak głupim i okrutnym... Skończone debilki... Powinno sie zamknac to forum

Gość gość
Sorry złe trafiłas ,tutaj tez tak jest :(

Gość forum porazka
nie lubie tamtego forum a zwlaszca moderatorki. Jaka sKobieta kiedyś prosila o jedzenie, nie o pieniądze, i to zaznaczyla , to jej doradzili aby szla na wieczor pod śmietniki bazaru i zwiedle zgnile wyrzucone warzywa brala ,niech nie wybredza

Gość Blianka jest pop
zgadzam się. Moderka blanka ma nie równo pod sufitem. problemy z alkoholem , o ty często pisala, nie panuje nad sobą, jest chamowata a do tego poniza inne kobiety które zwracają się z prosba

Gość szkodaGadać
Racja... wszędzie idotek nie brakuje. Nie wiem może to przez to, że fora są przepełnione prowokacjami nastolatek. Ale w takim razie po co psuć nerwy i wypowiadać się? Z nudów ? Nie chcesz pomóc - siedź cicho. To chyba proste, ale niestety tego nie zmienisz. Czasami też zaglądam na forum, zakładam nawet jakiś wątek bo chcę znać czyjąś opinie na danay temat i co? Zostałam już kilkakrotnie zwyzywana, że jestem kretynką, bo pytam o coś... Zwróć uwagę na fora, które dotyczą starań o dziecko... Pełno tam wpisów typu "po co ci bachor". Żałosne...

Gość gość
Tutaj jest podobnie, ale to forum nie słuzy pomaganiu przeciez... a tam nawet dokumenty tych osób zbieraja... Tamta babka tez pisała, ze nie prosi o pieniadze, tylko o pomoce szkolne dla dzieci, to tez było dla nich zle... jakby pisła, ze prosi o pieniadze byłoby zle, jakby pisała, ze nie prosi o pieniadze- tez...

Gość za duza jest
pomysl forum był dobry do czsu kiedy glowne zarządzające hrabiny nie zaczely oczekiwać klekania na kolanach i calowania po stopach blagając je o zlitownaia się nad ich ciezką sytuacją To co zaczely baby robic to odstrasza naprawdę i zniecheca.Dorosle kobiety a traktują innych jakby w gimnazjum kiblowaly do 18 stki one same

Gość gość
Mam wrazenie ze to forum "pomocne mamy" skupia jakies psychopatyczne jednostki, które lubia jak innemu dzieje się krzywda, i siedza tam zeby się dowartosciowac. Pooceniaja, poprawia sobie humor, co za masakra... wiele z nich tam pisze, ze sama biedna, to jak chca pomagac?

Gość za duza jest
tez uważam podobnie czytając wypowiedzi "pomocnych" z eich misją jest dobic, zgnębić, zdolowac, upokorzyć, poniżyć kosztem własne satysfakcji i poprawienia humoru

Gość gość
Prosze o pomoc rodziców. Potrzebne ubrania i buty... Witam. Mam 8 letniego synka ktorego wychowuje sama. Pracuje tylko od czasu do czasu ze zwgledu na moj stan zdrowia. Mieszkam z rodzicami i rodzenstwem, dom utrzymuje tylko tato ktory tez za wiele nie zarabia.Mam zasadzone alimenty ale szanowny "tatus" przestał płacic kilka miesiecy temu, sprawe zgłosiłam do komornika i czekam na decyzje o przyznaniu funduszu alimentacyjnego co moze potrwac jeszcze z 2 miesiace.. :( Dlatego mam do Was straszna prośbe. Potrzebuje ubrań oraz bucikow dla mojego synka, zbliza sie zima a ja niestety nie mam pieniazkow aby kupic mu ciepłe bluzy spodnie a przedewszystkim kurtki na zime czy butów:( Gdyby komus zalegały ubrania to naprawde z wielka checia bym je przyjeła. nIe prosze o zbyt wiele, nie prosze dla siebie tylko dla dziecka.. prosze pomóżcie mi. kontakt: blackgirl052009@wp.pl

Gość gość
Kobieta prosiła o jedzenie a nie pieniądze ,a jedzenie to za co żetony się kupuje .

Ja przez ponad dekadę bytu na różnych forach znam tylko jedno, które zawsze pomaga.. Nie raz przecierałam oczy ze zdumienia, kiedy np ktoś napisał wątek,że potrzebuje pożyczyć np tysiąc złotych na miesiąc, a zaraz odpisywał,że dziękuje, wątek zamyka bo już mu ktoś przelał. Bez dogryzania, złośliwości, zbędnych pytań. Spotykamy się kilka razy w roku w różnych częściach kraju, poza forum trzymamy się razem na fejsie. Wśród nas są znani dziennikarze, pisarze, malarze, a każdy jest zwyczajny i nasz. A może to dlatego,że tu jest tak bardzo anonimowo,że można każdego mieszać z błotem bo i tak nikt nie wie z kim gada? Z drugiej strony mało kto się tu odważy podać swoje dane, przez właśnie tą złośliwość... Szkoda, że na forum, które daje realne możliwości pomagania sobie nawzajem, poprzez wyodrębnienie działu dla rodziców jest więcej jadu niż wszędzie indziej. Zawsze mam cichą nadzieję,że te najwredniejsze to jednak nie matki, tylko przypadkowi hejterzy, którym jakiś topik na głównej wpadł w oko.

Gość LUBIE LUKSUS
Ja naleze do pewnego forum tajnego na fb skladajacego sie z ludzi z tzw elity. Sa to ludzie znani nawet z pierwszych stron gazet, inteligentni , elokwentni az sie chce z nimi dyskutowac :) Zostalam przez jednego z nich zwerbowana na to forum ze strony pewnej slawnej osoby. Planujemy sie spotkac ale nie weim czy to wyjdzie bo rozrzut jest po calej Polsce. Na szczescie nikt z nas czlonkow tego forum nie ma takich problemow zeby az pozyczac kase ale w drobnych sprawach sobie pomagamy. A kafe to DNO.

No ja nie pisałam,że jakiś pisarz od kogoś kasę pożycza ;P Tamto forum z początku też było anonimowe i dotyczyło rodzicielstwa. Więc nie wiedzieliśmy kto jest z kim... A spotkać się nie jest wielki problem. Kwestia organizacji. Spotykaliśmy się w Tatrach, Wrocławiu, Warszawie, były spotkania nad morzem. I oczywiście nie każdy jedzie na każde, ale jest większa szansa,że większość pozna się osobiście :D