Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex mloda i bardzo dojrzaly

Polecane posty

Gość gość

Mam ponad 50 lat, wygladam wedlug wiekszosci na znacznie mniej i chyba nie jestem nieciekawy. Ciekawy jestem czy wy mlode kobiety myácie wogole ochote na faceta w tym wieku?? Podajcie prosze swoj wiek. Czasem chetnie zaproponowalbym mlodej niezwiazanej dziewczynie sex, taki namietny i bezinteresowny ale nie wiem czy wy mlode kobiety bylybysciue zainteresowane facetem z 5 z przodu?????

Facet w wieku 40 czy 50 lat nierzadko wygląda lepiej niż 20-latek. Zależy tylko co rozumiemy przez dobry wygląd. Jeśli jesteś w dobrej formie fizycznej, to możesz całkiem fajnie trafić. Ale jeśli brzuch Ci na jaja spada to małolata doprowadzi Cię raczej do wylewu niż do orgazmu :-D

Gość gość
ja sie spotykam z 50letnim facetem. sama mam 23 lata.. jest rewelacyjnie.. sex nieziemski

Gość gość
uwazam ze takie relacje są super, pod warunkiem ze i jedna i druga strona jest dojrzała emocjonalnie.

Gość gość
jaki pomarszczony??? Nie mam faldki na ciele!!! Cialo przez x lat prawie sie nie zminilo, tylko po twarzy wiadomo widac ze nie mam 18 lat. Za to doswiadczenie i wytrzymalosc podczas sexu jest nie do porownania z przeszloscia. To chyba idealny wiek dla mlodej kobiety, ktora dochodzi z narury wolniej niz jej mama.

Gość gość
musze cie dagmaro wyprowadzic z bledu, bo moi koledzy po czterdziestce, wygladaja starzej ode mnie. Moze mam takie cialo wolnostarzejace.

Gość gość
wiec jestes w wieku mojego ojca.jak dla mnie to budzi moj niesmak:O

Gość gość
cos w tym jest. mam 28 lat, mialam pratnerow i mlodszych i lekko starszych ale najlepszy seks mialam z panem w wieku mojego taty ;) i wcale nie wygladal jak mlodzieniaszek, z reszta nie oczekiwalam tego, wystraczylo, ze byl piekielnie inteligentny a to dla mnie przynajmniej bardzo zmyslowa cecha w mezczyznie. owocnych lowow :)

Gość gość
Mam jakies opory flirtowac z mloda ponad dwudziestoletnia kobieta, bo obawiam sie ze bede w jej oczach starym glupcem.

Gość gość
No wlasnie - budzi niesmak, tego sie obawiam, choc w sumie nie roznie sie wiele od mlodego faceta, tylko metryka no i fizjonomia inna.

Gość gość
jako kobieta zalecam Ci ostroznosc,rzeczywiscie mozesz wyjsc na idiote,ale probuj,najwyzej Ci powie,ze jednego tatusia juz ma i jej drugi niepotrzebny:Pjak tak zawsze mowie i skutkuje.

Gość gość
mnie bardziej interesuje czy wy mlode dziewczyny nie macie ochoty zaszalec z koms starszym, doswiadczonym, pozbawionym mlodzienczych oporow, znajucym kunszt???

Gość gość
jaki niesmak. mam 20 lat, studiuje medycyne, spotykam sie z 50letnim facetem i uwierz mi... nikt nie jest zniesmaczony. grono kolegów mojego faceta jest zafascynowanych i wrecz zazdrosnych o mnie. co innego starsze kobiety. Te zawsze bedą mialy z tym problem

A ja mówię: jak masz ochotę to próbuj :-) Jeśli czujesz się na siłach to spoko. Są kobiety lubiące dużo starszych facetów i jak widać po wpisach jest z***biście. Życie masz jedno. Korzystaj póki jeszcze możesz.

Gość gość
a czy mialas wczesniej facetow w twoim wieku?? Jezeli tak, jakie sa wady a jakie zalety?

Gość gość
znowu Ci odpowiem.ja osobiscie nie i wiele kobiet jest rowniez na nie.mam zasade.mezczyzna nie moze byc w wieku mojego ojca lub syna.budzi to odraze.czasu nie oszukasz,niestety.a zreszta ten mlody wyglad to bardzo czesto skrajnie subiektywne odczucie:)wwz sobie kobieta w odpowiednim wieku a mlodzi nie sie ze soba zabawiaja.

Gość gość
Bardzo chetnie przekonalbym mlode dziewczyny o walorach dojrzalego mezczyzny, tylko gdzie sa te chetne ??? :)

Gość do jako kobieta
wychodisz z błędnego założenia, że facet startuje do dziewczyny, która mu się się podoba bląd facet w tym wieku powinien startować do dziewczyny, której on się podoba, jak jest bystry to wie, które to są i jak widać jest ich niemało

Gość do jako kobieta
i nie wiem dlaczego to ma budzić odraze, to tkwi w twoim umysle,

Gość gość
ja uwielbiam i dojrzale kobiety, i wiem jak z nimi jest. Ale nie wiem jak to jest w tym wieku miec mloda dziewczyne, bo kiedys nie bylem tak dzielny w lozku jak teraz. To wiek i doswiadczenie.

Gość gość
mialam facetow w swoim wieku ale to byly bardziej zwiazki na zasadzie przyjaźni, nie milosci.Dziecinne podejscie do zycia, zero ogłady, podejścia do kobiety. Potem zafascynował mnie mezczyzna 15 lat starszy i od tego sie zaczelo moje zainteresowanie starszymi. Obecnie jestem w zwiazku z facetem ktory skonczyl 50 lat i jest wspaniale, zarówno w lozku jak i zyciu codziennym

Gość gość
ja p*****le facet sex z takim star****m ?? szukaj Kobiet w przyblizonym wieku lookasz czasem do Lustra? looknij ale tak samokrytycznie a potem sie zastanow nad soba

Gość gość
Mam nadziej spelnic moje marzenia i moc zaspokajac mloda dziewczyne po kilkanascie razy w ciagu nocy. Teraz musze ja tylko znalezc. Dziekuje wam za zaangazowanie w dyskusji.

Gość gość
i nie przejmuj sie tekstami sex z takim starym, patrz w lustro itp. Kiedys sama mialam takie zdanie, ale jak poznalam swojego partnera to zaniemowilam. ma 50, wyglada max na 40. wazny jest tez styl bycia, ubierania. To w duzej mierze odmladza

Gość gość
koorwa ubierania ty pindo debilna a pod ciuchami flak ale ty w*****asz wsio jak widac

Gość gość
jest jak zwykle:) w każdym temacie:) jedne lubią starszych drugie nie:) kwestia gustu:)

Gość gość
na forum jest starszy gość po 60 o nicku duch cafe. On wyrywa i piep.rzy laski w róznym wieku, nawet te po 20. Jak to robi? Zapytaj się go :)