Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy ludzie znajacy sie na tym

Polecane posty

Gość gość

hejka. jak bylam w szpitalu wywoali mi okres luteiną. mialam od tej pory zażywać tabletki anty (to pierwsze opakowanie w zyciu) okres dostalam wieczorem we wtorek ok 21 a w srode ok 7.00 wzielam pierwsza tabletke. 4 dnia cyklu moj chlopak mogł wprowadzis placem znikomą ilość nasienia. w zasadzie to preejakulatu, poniewaz pełn wytrysk był po dotykaniu. robiłam wiele testów, jednak na jednym pojawily sie dwie kreski( w zasadzie to cień drugiej kreski) kilka dni pozniej powtórzylam,ale powychodzily negatywne. po dwóch dniach(czwartek) po zazyćiu osytatniej tabletki z samego rana pojawiło się u mnie plamienie, w dzień już się nic nie pojawiło w piątek od rana krwawienie sobota (z rana obfite krwawienie z nocy) w dzień mniej obfite niedziela: mniej obfite krwawienie. Czy ja moge być w ciąży? czy to krwawienie to krwawienie z odstawienia? Czy tabletki juz działały kiedy wydarzyła się ta sytuacja i zablokowały owulację> prosze o odp na wszystkie pytania. dziękuję

Gość widzialam orla cien
tak, na pewno jestes w ciazy :classic_cool:

Gość Abakuska
Uwaga, nadchodzi światła porada: idź do lekarza.

Gość gość
Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”. X Ale nie o tym miał być ten temat – tzn. nadal będę pisał o podglądaniu ale bardziej wyrafinowanym. Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały( pozawerbalne) z których wynika, że nie tylko monitor jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu. To nie żart. Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają( to są głównie ludzie z pracy) przez monitor; mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które mówią „ja cię widziałam…” X Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego co wie całe społeczeństwo. „NANOTECHNOLOGIA”. Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam…..

Gość gość
nie wiem dzi wko, idź do gina albo kup test ciążowy, czemu teraz z każdą p******ą ludzie muszą iśc na forum?

Gość gość
ja pier. nawet nie można wątku założyć bo zaraz wyzwyiska.

Gość gość
sądząc po objawach to bliźniaki!