Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaahaaaa

mijaja 2 lata ja ja wciaz jestem zazdrosna o jego byla dziewczyne

Polecane posty

Gość onaaaahaaaa

czy ktos to zna?

Gość onaaaahaaaa
kilka miesiecy temu przypadkowo odkrylam ze prawie codziennie wchodzi na jej profil na fb. tlumaczyl sie ze jest na nia zly, ze tak go wykiwala (to nieprawda, to on ja rzucil, ale jakos dziwnie sobie to ulozyl wszystko w glowie). po tym czasie nie rozmawialismy juz na ten temat, nie pytalam sie, czy wciaz to kontynuuje (przeciez i tak moglby mnie oklamac)/ w miedzyczasie zamieszkalismy ze soba, uklada nam sie ok. ja jednak wciaz czekam, az ta sprawa z eks wybuchnie... mam paranoje, ze z nia rozmawia nocami itd. co z tym zrobic?

Gość maniola33
ja znam z tej drugiej storny , to ja jestem tą o której facet nie moze zapomniec , możemy nie rozmawiac pół roku , a potem jest 1 telefon niby zwykły CO SŁYCHAĆ i wszystko wybucha na nowo .Na nowo rozmowy , smsy , to juz trwa 3 lata

Gość gość
Znajdź sobie kochanka, p*****aj się z nim to wyleczysz się z zazdrości :-)

Gość Wabiikaa
ja to znam tylko chodzi glownie o seks i nie o 1 byla ale o 2 konkretnie :/ nie umiem sobie z tym juz od 3.5 roku poradzic :/ z jedna z ex sa nadal znajomymi i sie od czasu do czasu spotykaja

Gość onaaaahaaaa
oni sie rozstali w nieprzyjazni, wlasnie przeze mnie. z tego co wiem to te kilka miesiecy temu nie mial z ia zadnego kontaktu, tylko wchodzil na ten profil na fb... (ona 2 lata temu powiedziala mu ze nie chce go znac). jak to sprawdzic?

Gość gość
o niezle, nie dziwie sie , ze sie boisz. skoro bedac z jedna kobieta flirtowal z Toba