Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama miaaaaa

Jak dziewica po porodzie

Polecane posty

Gość mama miaaaaa

od ponad pol roku nie uprawialam seksu, bo mąż unikał jak ognia w ciazy - odkąd sie pojawil brzuszek nie przyznawla sie do tego, tylko mnie unikal, zaslanial praca, bolem glowy !! itd.dochodzilo miedzy nami do spiec z tego powodu az w koncu su epoddalam i nie ciagnelam tematu. przyzyczailam sie do tego stanu, tzn odzwyczailam od seksu na dobre. Teraz jestem po porodzie miesiac , zaraz sie konczy polog i nagle maz sie do mnie dobiera!! nie umiem sie w tym teraz odnalzexc, drazni mnie to albo krepuje, nie wypobrazam sobie isc z nim do loznka. Od pewnego czasu zaczelam mniej dbac os oebie, bo mi sie zwyczajnie nie chce dla samej siebie ( min depilacje sobie odpuszczam , depiluje sie raz na miesiac ), zostal mi jeszcze burzuch po ciazy i piekny cellulit. Czuje sie nieatrakcyjna, nie mam w ogole ochoty na seks i nie wiem co mam z tymi podchoddami meza robic ??? najpierw mnie miesiacami olewa a teraz mu sie przypomniałam

Gość gość
To teraz ty go unikaj już nigdy nie będziecie uprawiać seksu a co tam po co w ogóle ze sobą rozmawiać. Idź i powiedz mężowi to co tu napisałaś i zadbaj o siebie

Gość lelota
Ja miałam podobnie.... ostatni raz sie kochaliśmy w marcu!!!! no a dziecko urodziłam w maju tylko że my już jesteśmy "po" jakies 2 tygodnie temu i powiem szczerze ze gdybym ja nie miała ochoty na seks to bym mężowi podziekowała za te chwile "rozrywki"

Gość mama miaaaaa
napisalam, ze ponad pol roku teamu bo juz nie pamietam kiedy ostatni raz, chyba w marcu albo w kwietniu. I nagle koniec, stop. Jeszcze gdyby mi powiedzial, ze to przez ciaze... a tak unikal jak ognia, jak tredowatej !! a teraz mi sie ani nie chce ani nie bardzo to sobie wyobrazam. Widac mozna zyc bez seksu! a zainicjowal to moj mąż, sam tego chcial

Gość gość
Wezcie sie wyluzujcie rozpieszczone kwoki,wielu facetow unika seksu w ciazy z obawy o malucha,ksiezniczki za 5 groszy

Gość mama miaaaaa
tak, ksiezniczki bo co ???

Gość młooooda mama
Mój mąż chodził ze mna na wszystkie wizyty u ginekologa ktory mowil ze nie ma przeciwskazan do uprawiania seksu ale on od momentu kiedy poczuł ruchy dziecka nie mógł, nie chciał juz sie kochac mowiąc że dziecko wszystko czuje, Nie jestem księżniczka tylko kobieta która ma swoje potrzeby

Gość lilililililil
Niektórzy faceci widzą w kobiecie w ciąży kogoś pięknego podwójnie i ciągle domagaja się seksu, inni z kolei zaczynają go unikać bo albo boją się że "coś" zrobią dziecku :), albo po prostu kobieta w ciąży nie jest już atrakcyjna dla nich. Nie można faceta przecież wtedy zmuszać do niczego. Najlepiej byloby otwarcie z męzem porozmawiać o tych sprawach,bo nie ma co udawać seks w związku jest ważny, i jeśli coś nie gra w tym temacie to mogą sie pojawić z tego większe problemy.

Gość mama miaaaaa
moj książe ma chyba język w gebie, mógl mi powiedziec ze ma jakies obawy, cos go stopuje a nie milczec jak grob, unikac mnie kazdego dnia, wieczora i po tylu miesaicach , jak gdyby nigdy nic, przypomnuialo mu sie ze tez ma potrzeby. A gdzie byly moje ?? a moje uczucia ??

Gość mama miaaaaa
ja nie umiem do tego odnoeisc sie normalnie.Po prostu najpierw mąz olał bez słowa wyjasnienia , zamknął na sprawy seksu i intymnosci a teraz mu sie odwidzialo... czuje sie doslownie jak dziewica przed 1 razem.

Gość gość
My w ciąży sexu w ogóle nie uprawialiśmy i ani ja ani mój partner nie mieliśmy z tego powodu żadnych jazd Po prostu zdrowie dziecka i bezpieczeństwo ciaży było najważniejsze Po porodzie po 2 mc czy 3 mc zaczęliśmy się znowu kochać W trakcie porodu mocno popękałam i mnie nacinali więc obawiałam się o stan mojej pochwy Teraz sex daje mi większą przyjemność niż przed ciażą ale czuje stwardnienia w miejscach pęknięć

Gość mama miaaaaa
gratuluje, chcialabym tez nie miec zadnych jazd.A nie umiem, po prostu jakby pewien etap sie zamknal za mna. Nie tesknie za seksem, odzwyczailam sie po tylu miesiacach

Gość gość
Krazy przesad ze faceci nie chca uprawic sexu z kobieta w ciazy bo nie chca pukac dziecka w glowke lub wydlubac oko. To jest smieszne ale nietorzy naprawde mysla ze sa w stanie zrobic krzywde dziecku swoim "sprzetem" zalosne.

Gość gość
Jak dla mnie to jedynie szczera rozmowa może Wam pomóc.. Przecież jesteście małżeństwem i każde z Was ma jakieś swoje potrzeby. Szkoda, że już w ciąży szczerze nie rozmawialiście o swoich obawach i potrzebach.. Ale na rozmowę nigdy nie jest za późno.. Jeśli znajdziesz kiedyś chwilkę spokoju wieczorkiem to usiądź z mężem i pogadajcie tak na prawdę szczerze o tym co Wam na sercu leży. Wyrzuć z siebie te wszystkie żale.. Powiedz, że w czasie ciąży jego zachowanie sprawiło Ci przykrość.. Ale wiesz, że mógł się wzbraniać przed seksem z powodu ciąży.. Tylko, że Ty teraz po porodzie nie możesz dojść do siebie i targają Tobą mieszane uczucia i potrzebujesz więcej czasu.. Może po prostu bądźcie dla siebie czuli, przytulajcie się często, bądźcie blisko, żeby ta więź na nowo się odrodziła.. No a mąż powinien uzbroić się w cierpliwość i nie naciskać.. Pamiętaj- tylko szczera rozmowa! Powodzenia!

Gość gość
Jestem w 4 miesiacu i uprawima sex od niechcenia. Czuje sie jak dziewica bo jestem sucha ciasna nie mam ma nic przyjemnosci z tego sexu. Czuje sie jakbym byla zatkana i chce zeby jak najszybciej skonczyl.